شناسهٔ خبر: 76406891 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کشف یک ونیم تن انواع مواد مخدر و دستگیری ۴۲ قاچاقچی در پایتخت

تهران - ایرنا - رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از کشف یک ونیم تن انواع مواد مخدر و روانگردان و دستگیری ۴۲ قاچاقچی و انهدام سه باند بزرگ قاچاق مواد افیونی طی یکماه گذشته در پایتخت خبرداد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از پلیس پایتخت سرهنگ حسین باباپور روز یکشنبه اظهار کرد: در راستای ارتقاء امنیت اجتماعی و برخورد با هنجارشکنان جامعه و مبارزه همه جانبه با سوداگران مرگ و قاچاقچیان، پلیس‌ مبارزه با مواد مخدر فاتب در آذرماه ماه سالجاری موفق به انهدام سه باند، دستگیری ۴۲ قاچاقچی و کشف یکهزار و ۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر شده است.

وی افزود: تیم های عملیاتی پایگاه های پلیس مبارزه با مواد مخدر و ماموران پر تلاش یگان امداد و کلانتری های تابعه پلیس پیشگیری فاتب در مدت یکماه گذشته موفق به جمع آوری سه هزار معتاد متجاهر شده اند.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب خاطرنشان کرد: ماموران این پلیس، به صورت شبانه روزی در حال رصد و مبارزه با سوداگران مرگ هستند و همچنین اجرای طرح آرامش در شهر با هدف برقراری نظم و امنیت پایدار به صورت مستمر در سطح شهر تهران اجرا می گردد.

فاش شدن جزئیات هولناک قتل مادر و دختر ۱۲ ساله در چیتگر به دست پدر خانواده

پلیس آگاهی تهران از رمزگشایی پرونده قتل یک زن ۴۵ ساله و دختر ۱۲ ساله‌اش در خانه‌ای در غرب تهران خبر داد و اعلام کرد که همسر و پدر قربانیان، پس از ماه‌ها تحقیق و بررسی علمی، به عنوان متهم اصلی این جنایت دستگیر شده است.

این جنایت روز چهارم مردادماه در حوزه کلانتری چیتگر رخ داد.تحقیقات اولیه نشان می‌داد همسر مقتوله که مردی ۴۷ ساله و بازنشسته بود، تلاش داشت ماجرا را به سرقتی ساختگی نسبت دهد، اما اظهارات متناقض و رفتار آشفته او شک کارآگاهان را برانگیخت.

بررسی‌های تخصصی مشخص کرد متهم ماه‌ها تحت فشار شدید مالی و بدهی قرار داشته است.در نهایت، آزمایش آثار گاز باروت بر دست چپ وی، مدارک قطعی را فراهم آورد و او در ۲۲ آذرماه به قتل عمد همسر و دخترش اعتراف کرد.


هشدار پلیس آگاهی پس از قتل خانوادگی: بحران مالی را پنهان نکنید

معاون پلیس آگاهی تهران، همزمان با تشریح پرونده قتل یک مادر و دختر، با ابراز تاسف عمیق از وقوع چنین فجایعی، بر لزوم گفت‌وگو درباره مشکلات مالی و پرهیز از نگهداری سلاح غیرمجاز به عنوان راه‌های کلیدی پیشگیری از قتل‌های خانوادگی تاکید کرد.

سرهنگ محمد نثاری گفت: بخش قابل توجهی از پرونده‌های قتل خانوادگی، ریشه در فشارهای روانی و بحران‌های مالی پنهان دارد.

وی افزود: پنهان کردن مشکلات مالی می‌تواند به خشم انباشته و واکنش‌های غیرقابل کنترل منجر شود. گفت‌وگو و مشاوره، بسیار کم‌هزینه‌تر از یک تصمیم مرگبار است.

این مسئول همچنین با اشاره به خطر نگهداری سلاح غیرمجاز در خانه،به ویژه برای کودکان، تاکید کرد: پلیس آخرین حلقه است. پیشگیری زمانی معنا دارد که خانواده‌ها و اطرافیان نشانه‌های هشدار مانند تغییرات رفتاری شدید را جدی بگیرند و قبل از وقوع فاجعه، از کمک‌های تخصصی استفاده کنند.

پایان کار سارق قاپ‌زن اطراف دانشگاه‌های تهران با هوشیاری پلیس

پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که با استفاده از پلاک جعلی و پوشاندن چهره، اقدام به سرقت قاپ‌زنی از شهروندان در اطراف دانشگاه‌های حوزه غرب تهران می‌کرد.

ماموران با بررسی دوربین‌های مداربسته و گشت‌های محسوس و نامحسوس در مناطق جرم‌خیز،موفق به شناسایی و تعقیب این سارق شدند. متهم که با مشاهده ماموران قصد فرار داشت، پس از یک تعقیب و گریز کوتاه مهار و دستگیر شد.

سرهنگ عبدالوهاب علایی اعلام کرد این فرد به ۱۱ فقره سرقت اعتراف کرده است.

وی به شهروندان توصیه کرد برای جلوگیری از سرقت، تلفن همراه و اشیای قیمتی خود را در معرض دید قرار ندهند و در صورت مواجهه با هرگونه مورد مشکوک، بلافاصله با سامانه ۱۱۰ تماس بگیرند.

کلاهبردار حرفه‌ای مترو در مخفیگاهش زمینگیر شد

فرمانده یگان انتظامی مترو تهران از دستگیری یک کلاهبردار حرفه‌ای در مترو خبر داد که با جابه‌جا کردن کارت بانکی یک شهروند، ۳۰۰ میلیون ریال از حساب وی سرقت کرده بود.

ماجرا از زمانی آغاز شد که یک شهروند به دلیل ناآشنایی با دستگاه بلیت‌فروشی مترو،از فردی غریبه کمک خواست. حدود یک ساعت بعد، وی متوجه کسر مبلغ کلانی از حساب خود و جابه‌جایی کارت بانکی‌اش شد. پلیس با بازبینی دوربین‌ها و اقدامات اطلاعاتی، هویت سارق را که دارای دو پرونده مشابه بود شناسایی کرد.

سرهنگ عباس کرمی‌راد گفت: این متهم در یک عملیات ضربتی در مخفیگاهش دستگیر شد و به جرم خود اعتراف کرد.وی به شهروندان هشدار داد که در امور بانکی، هرگز کارت و اطلاعات شخصی خود را در اختیار افراد ناشناس قرار ندهند

دستگیری مخل نظم عمومی در شرق تهران به همراه یک قبضه سلاح گرم

پلیس اطلاعات پایتخت از دستگیری یکی از اراذل و اوباش سابقه‌دار شرق تهران در مخفیگاهش خبر داد و گفت در بازرسی از محل، یک قبضه سلاح گرم نیز کشف و ضبط شده است.

بر اساس گزارش‌های مردمی،این فرد هر از گاهی با ایجاد درگیری و مزاحمت‌های خیابانی، موجب آزار ساکنان محله می‌شد. پس از هماهنگی قضایی، تیمی از ماموران برای دستگیری وی اقدام کردند.
پس از چندین روز تعقیب و مراقبت،متهم در مخفیگاه خود شناسایی و طی یک عملیات ضربتی دستگیر شد. وی در بازجویی‌ها به اتهامات خود اعتراف و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

ثبت ۲ فقره تصادف مرگبار در هفته پایانی آذرماه تهران

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع دو حادثه رانندگی منجر به فوت در آخرین هفته آذرماه در پایتخت خبر داد و بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تأکید کرد.
حادثه نخست بامداد ۲۴ آذر در بزرگراه آزادگان رخ داد که طی آن یک خودروی سواری با عابری که قصد تردد غیرمجاز از بزرگراه را داشت برخورد کرد و این عابر درجا جان باخت.حادثه دوم نیز روز ۲۵ آذر در بزرگراه صیاد شیرازی اتفاق افتاد که در آن یک موتورسوار ۲۳ ساله به دلیل عدم کنترل وسیله نقلیه، با گاردریل برخورد و واژگون شد و کشته شد.
سرهنگ احسان‌پور با بیان اینکه آمار تصادفات نسبت به هفته‌های قبل کاهش یافته،گفت: با این حال ضرورت توجه به رعایت قوانین و سرعت مطمئنه برای جلوگیری از وقوع چنین حوادث تلخی ضروری است.

دستگیری دو زن سارق با شگرد بیهوش کردن زنان سالمند در بهشت زهرا(س)

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو زن سارق خبر داد که با اغفال زنان سالمند در ایستگاه‌های مترو و به بهانه کمک، آنان را به محدوده بهشت زهرا(س) منتقل و با خوراندن مایع مشکوک بیهوش و سرقت می‌کردند.

یکی از این موارد اواخر آبان‌ماه برای یک خانم ۷۵ ساله رخ داد.متهمان پس از انتقال وی، با دادن آبمیوه حاوی ماده‌ای مشکوک او را بیهوش کرده و تلفن همراه و دستبند طلایش را به سرقت بردند. پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی، نخست یکی از متهمان و سپس همدست او را در محدوده گیشا دستگیر کرد.

سردار علی ولی‌پور گودرزی با اشاره به احتمال وقوع سرقت‌های مشابه،از دیگر قربانیان خواست برای شناسایی متهمان به اداره پنجم پلیس آگاهی مراجعه کنند. وی هشدار داد شهروندان از اعتماد به افراد ناشناس و پذیرش خوراکی از آنان خودداری کنند.

سارق مشاعات ساختمان‌های نواب حین تخریب درب دستگیر شد

پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی خبر داد که چندین بار اقدام به سرقت از مشاعات ساختمان‌های حوزه نواب تهران کرده و در نهایت در حین تخریب درب یک ساختمان برای ورود مجدد، توسط ماموران دستگیر شد.

ماموران کلانتری ۱۰۸ نواب پس از گزارش چند فقره سرقت از سوی شهروندان،تحقیقات خود را آغاز کردند. یکی از مالباختگان اظهار داشت سارق چند بار به ساختمان آنها وارد شده است.

سرهنگ محمد مقدسی گفت: ماموران با اقدامات فنی و پلیسی، سارق را در حال تخریب درب یک ساختمان برای سرقت مجدد مشاهده و بلافاصله دستگیر کردند. این متهم به هفت فقره سرقت مشابه اعتراف کرده است. پلیس به شهروندان توصیه کرد با نصب دوربین و دزدگیر، امنیت ساختمان‌ها را افزایش دهند.

سرقت ۲۳ میلیاردی از منزل با کلید کپی‌شده/ سارق از نزدیکان مالباخته بود

پلیس پیشگیری تهران از شناسایی و دستگیری سارق منزلی خبر داد که با جلب اعتماد مال‌باخته و کپی‌برداری پنهانی از کلید خانه وی، موفق به سرقت ۲۳ میلیارد ریال طلا و جواهر شده بود.

این سرقت در حوزه کلانتری مرزداران گزارش شد.تحقیقات اولیه نشان داد هیچ ردپایی از تخریب یا ورود اجباری به منزل وجود ندارد. این موضوع و همچنین اظهارات ضدونقیق یکی از نزدیکان مالباخته، شک ماموران را به سوی او جلب کرد.

سرهنگ محمد افشار گفت: متهم پس از بازجویی‌های تخصصی اعتراف کرد که با سوءاستفاده از غفلت صاحبخانه، از کلید منزل او کپی برداشته و در غیابش مرتکب سرقت شده است. اموال مسروقه پس از کشف، به مال‌باخته عودت داده شد و متهم با شکایت وی به دادسرا اعزام شد.

دستگیری توزیع‌کننده مواد مخدر در خانی‌آباد با ۴۰۰ گرم روانگردان

پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک سوداگر مرگ در حین توزیع مواد مخدر در منطقه خانی‌آباد تهران خبر داد. در این عملیات ۴۰۰ گرم ماده مخدر از نوع روانگردان نیز کشف شد.
ماموران کلانتری ۱۵۲ خانی‌آباد در راستای مبارزه با قاچاقچیان،این توزیع‌کننده را شناسایی و برای دستگیری او وارد عمل شدند. با هماهنگی قضایی، مأموران به صورت ضربتی وارد مخفیگاه متهم شده و وی را قبل از هر اقدامی زمینگیر و دستگیر کردند.

سرهنگ سیدامین موسوی خاطرنشان کرد: در بازرسی اولیه از مخفیگاه،مواد مخدر آماده توزیع کشف شد و متهم پس از انتقال به کلانتری به جرم فروش و توزیع مواد مخدر اعتراف و برای سیر مراحل قانونی راهی دادسرا شدند.