به گزارش ایرنا از مرکز رسانه دادگستری البرز ، “حسین فاضلی هریکندی “ روز یکشنبه گفت: با تلاشهای انجام شده در معاونت نظارت بر زندانیان و اجرای احکام دادگستری کل استان، کمکهای ستاد دیه و اداره کل زندانهای استان البرز و کمک ویژه خیرین، زمینه آزادی این زندانیان فراهم شد.
وی با بیان اینکه میزان محکومیت زندانیان آزاد شده بیش از ۵۵۰میلیارد ریال بوده است اضافه کرد: حدود ۸۷ درصد از مجموع مبلغ محکومیت زندانیان آزاد شده یعنی نزدیک به ۴۸۰ میلیارد ریال، با پذیرش اعسار توسط دادگاههای استان البرز تقسیط گردید و بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال مابقی از طریق گذشت شاکیان، تسهیلات و کمک بلاعوض ستاد دیه استان و به ویژه کمک خیرین تامین شده است.
رییس هیات امنای ستاد دیه استان البرز با بیان اینکه زندانیان آزاد شده ۱۵ نفر مرد و متاهل هستند متذکر شد: ۱۲ نفر از زندانیان آزاد شده محکوم مالی و مابقی محکومان حوادث کار و مهریه بودند؛ این افراد سرپرست خانواده و در مجموع دارای ۱۶ فرزند هستند و با این فرصت فراهم شده، امکان حضور در کنار خانواده خویش در آستانه شب یلدا و «روز ترویج فرهنگ مهمانی و پیوند با خویشان» را بدست آوردند.
آزادی ۱۵ زندانی محکوم مالی البرز در آستانه شب یلدا
کرج - ایرنا - رییس کل دادگستری البرز از آزادی ۱۵ زندانی محکوم مالی و جرایم غیرعمد در آستانه شب یلدا و «روز ترویج فرهنگ مهمانی » در این استان خبر داد.
صاحبخبر -
∎