شناسهٔ خبر: 76400870 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پویش «یلدا روایت می‌شود»؛ فرصتی برای ثبت میراث معنوی مردم شیراز در شب چله

شیراز – ایرنا – اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس با راه‌اندازی پویش «#یلدا_روایت_می‌شود»، مردم را به روایت و قصه‌گویی یلدا دعوت کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شیراز یکشنبه با اعلام این فراخوان، گفت: یلدای امسال فرصتی برای ثبت خاطرات، روایت‌ها، رسوم و آثار هنری مردم از شب طولانی است که دل‌ها را به هم نزدیک می‌کند.

هاجر عسکری افزود: این روایت‌ها می‌تواند شامل یک خاطره یلدایی، رسم یا سنت قدیمی، جمله ماندگار درباره شب یلدا، عکس یا ویدئوی کوتاه، شعرخوانی یا روایت کوتاه یلدایی باشد.

او اظهار کرد: یلدا فقط یک شب طولانی زمستانی نیست بلکه روایت میراثی مشترک است که نسل‌ها را به هم پیوند می‌دهد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شیراز ادامه داد: این شب، فرصتی است تا خانواده‌ها ، دوستان و خویشان گرد هم‌آیند، خاطرات و سنت‌های دیرینه را زنده کنند و پیوند فرهنگی خود را مستحکم‌تر سازند.

عسکری از شهروندان خواست تا روایت‌های یلدایی خود را با اداره میراث فرهنگی شیراز به اشتراک بگذارند، او گفت: با این پویش می‌توانیم یلداهایی که در خانه‌ها و دل‌های مردم به یادگار مانده‌اند را ثبت کنیم.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شیراز اعلام کرد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را به شماره تلفن ۰۹۱۷۱۰۷۹۷۵۴ ارسال کنند.

او افزود: روایت‌های منتخب، در شب فرهنگی شیراز بازخوانی خواهد شد تا این میراث معنوی برای آیندگان حفظ شود.

برچسب‌ها: