شناسهٔ خبر: 76394736 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

بی‌توجهی توهین‌آمیز چند رسانه مشهور به شب یلدا

بی‌توجهی توهین‌آمیز چند رسانه مشهور به شب یلدا

در حالی که فردا شب یلدا، یکی از آیین‌های کهن ایرانی، فرا می‌رسد، بررسی صفحه اول چند روزنامه شناخته‌شده نشان می‌دهد که هیچ محتوای مرتبط با این مناسبت در تیترها و تصاویر آن‌ها دیده نمی‌شود.

صاحب‌خبر -

برترین‌ها:  در حالی که فردا شب یلدا، یکی از آیین‌های کهن ایرانی، فرا می‌رسد، بررسی صفحه اول چند روزنامه شناخته‌شده نشان می‌دهد که هیچ محتوای مرتبط با این مناسبت در تیترها و تصاویر آن‌ها دیده نمی‌شود.

روزنامه‌هایی مانند فرهیختگان، وطن امروز، کیهان و صبح نو در صفحه اول شماره‌های اخیر خود، تمرکز اصلی را بر موضوعات سیاسی و خبری روز گذاشته‌اند و اشاره‌ای به شب یلدا نداشته‌اند.

این موضوع با واکنش برخی کاربران در فضای مجازی همراه شده و عده‌ای به نبود حال‌وهوای یلدایی در صفحه نخست این روزنامه‌ها اشاره کرده‌اند. شب یلدا هر ساله علاوه بر جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی، در رسانه‌ها نیز بازتاب دارد، اما امسال در صفحه اول برخی روزنامه‌ها، نشانی از این مناسبت دیده نمی‌شود.

photo_2025-12-21_00-27-44

photo_2025-12-21_00-27-41

photo_2025-12-21_00-27-38

photo_2025-12-21_00-27-35

برچسب‌ها: