شناسهٔ خبر: 76393352 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

فوت چهار نفر بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در خراسان جنوبی (۲۹ آذر ۱۴۰۴)

معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث خراسان جنوبی گفت: بر اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن ناشی از استفاده از بخاری بدون دودکش، چهار نفر در یکی از منازل مسکونی اسلامیه فردوس جان خود را از دست دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا عباسی اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۹ و پنج دقیقه امشب به مرکز فوریت‌های پزشکی اعلام شد که بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد.

وی افزود: با حضور عوامل اورژانس در محل حادثه مشخص شد چهار نفر شامل دو مرد و دو زن که همگی از اعضای یک خانواده بودند، به علت مسمومیت با گاز مونوکسید کربن جان باخته‌اند و علائم قطعی مرگ در آنان مشاهده می‌شد.

معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث خراسان جنوبی تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های اولیه، استفاده از بخاری بدون دودکش علت احتمالی این حادثه بوده و هر چهار نفر پیش از رسیدن نیرو‌های اورژانس در محل فوت شده بودند و امکان احیای آنان وجود نداشت.

وی ادامه داد: سن تقریبی جان‌باختگان حدود ۴۰ سال گزارش شده است و یک نفر از آنان سن بالاتری داشته است.

وی با تاکید بر رعایت نکات ایمنی، از شهروندان خواست در فصل سرما از وسایل گرمایشی استاندارد و دارای دودکش ایمن استفاده کرده و نسبت به خطرات گاز مونوکسید کربن توجه جدی داشته باشند.

منبع: ایرنا