به گزارش ایرنا، علیاصغر طهماسبی روز شنبه در نشست با اعضای انجمنهای صنفی حملونقل جادهای گلستان اظهار کرد: بخشی از این مطالبات بهحق بوده و قابل پیگیری است.
وی با اشاره به نقش کلیدی رانندگان در اقتصاد و تابآوری کشور اظهار کرد: فعالان حوزه حملونقل گلستان همواره مسئولانه و منسجم عمل کرده و مطالبات بهحق خود را بهدرستی مطرح کردهاند.

طهماسبی رانندگان را سربازان بیواسطه دولت و پیشران توسعه کشور دانست و گفت: رانندگان گلستان چه در دفاع مقدس هشتساله و چه در شرایط سخت اخیر، همواره پای کار بودهاند و تابآوری بالای آنان سرمایهای ارزشمند برای استان است.
استاندار گلستان از بهرهبرداری تیرپارک گمرکی منطقه آزاد اینجهبرون با اجرای شیفت های کاری متعدد خبر داد و افزود: تاکنون ۱۵۰ شرکت در منطقه آزاد اینچه برون به ثبت رسیده و عملیات اجرایی بزرگترین پایانه صادراتی شمال کشور در استان آغاز شده و بهزودی به بهرهبرداری خواهد رسید.