علیرغم بازگشایی راه های روستایی، کولاک شدید همچنان در محور نهاوند-نورآباد و گردنه گرین ادامه دارد. مسئولان راهداری نهاوند هشدار می دهند برخی راه های روستایی مانند عوشوند و برجک به دلیل کولاک مکرراً نیاز به برف روبی مجدد دارند.
به گزارش تین نیوز به نقل از اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان، حسین موسوی با اشاره به فعالیت مستمر نیروهای راهداری اظهار کرد: عملیات برف روبی در گردنه گرین علی رغم قطع بارش ها به دلیل کولاک شدید همچنان ادامه دارد و برخی راه های روستایی از جمله عوشوند و برجک برای چندمین بار متوالی به دلیل کولاک مجدداً برف روبی شده اند.
️وی با تأکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی افزود: از تمامی کاربران جاده ای و رانندگانی که قصد تردد در محورهای شهرستان نهاوند را دارند درخواست می شود با توجه به وجود کولاک زمینی در برخی مقاطع با احتیاط کامل و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تردد کنند.
️رئیس اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای شهرستان نهاوند در پایان خاطرنشان کرد: در این شهرستان سه باب راهدارخانه با ۳۰ نفر نیروی راهدار و بهره گیری از ۲۰ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری فعال است و با ذخیره سازی حدود ۴ هزار تن شن و نمک، عملیات خدمت رسانی در بیش از ۵۰۰ کیلومتر از محورهای ارتباطی شهرستان در حال انجام است.