شناسهٔ خبر: 76382294 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

با برگزاری مراسم اختتامیه؛

برگزیدگان دوسالانه‌ ملی داستان کوتاه «نارنج» ۴ دی معرفی می‌شوند

فارس- دبیر دهمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج از برگزاری آیین اختتامیه این جشنواره با معرفی نفرات برگزیده در روز چهارم دی ماه در جهرم خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در جهرم، محمد بادپر روز شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام برگزاری آئین پایانی این دوره در چهارم دی‌ماه امسال، اظهار کرد: این مراسم با حضور داوران سرشناس، چهره‌های شاخص ادبیات داستانی معاصر و مهمان‌هایی از دیگر شهرهای استان در تالار فردوسی شهرستان جهرم برگزار می‌شود.

وی با بیان این‌که در مراسم اختتامیه علاوه بر معرفی داستان‌نویسان برگزیده، انجمن برتر نیز معرفی می‌شود؛ به حضور نویسندگان مطرح کشوری در شهرستان جهرم اشاره کرد و گفت: استقبال خوب نویسندگان از تمام استان‌های کشور و مقیم در ۲۲ کشور دیگر، ما را به ادامه این راه بسیار دل‌گرم و امیدوار کرده است.

بادپر با اعلام اینکه علاوه بر مراسم اختتامیه، یک کارگاه داستان و هم‌چنین جهرم‌گردی و موزه‌گردی نیز در برنامه گنجانده شده است، افزود: یک کارگاه داستان با موضوع‌های مرتبط با داستان کوتاه نیز در روز اختتامیه برگزار خواهد شد.

دبیر دوسالانه داستان کوتاه نارنج عنوان کرد: دهمین دوسالانه داستان کوتاه نارنج به همت موسسه فرهنگی هنری نارنج و با همراهی سایر انجمن‌های فرهنگی هنری شهرستان جهرم برگزار خواهد شد.