شناسهٔ خبر: 76369403 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی:

تأکید امام جمعه ارومیه بر مدیریت جهادی برای حل مشکلات معیشتی مردم/ ماهیت شب یلدا حفظ شود

ارومیه - ایرنا- نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه با تأکید بر لزوم بهبود وضعیت معیشتی مردم، گفت: مسئولان و متولیان امر باید با روحیه جهادی وارد عمل شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته ارومیه، افزود: برای تأمین نیازهای اساسی اقشار مختلف جامعه باید از افراد متخصص و با تجربه بهره گرفت.

وی افزود: مشکلات موجود باید به‌صورت دقیق ریشه‌یابی شده و با مدیریت صحیح منابع، ارز و پول ملی، شرایط اقتصادی مردم به سمت بهبود حرکت کند.

امام جمعه ارومیه با اشاره به صبر و مقاومت مردم در برابر مشکلات خاطرنشان کرد: ایستادگی مردم در برابر سختی‌ها به معنای چشم‌پوشی از مطالبه‌گری نیست و انتظار می‌رود برای بهبود شرایط، از ظرفیت مدیران مجرب و توانمند در حوزه اقتصاد استفاده شود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی در بخش دیگری از سخنان خود به تغییر شیوه‌های دشمن اشاره کرد و گفت: پس از جنگ ۱۲ روزه، دشمن رویکرد خود را تغییر داده و این بار با تمرکز بر جنگ نرم، به دنبال تأثیرگذاری بر افکار و ذهن مردم است؛ از این‌رو، ضرورت دارد آرایش فرهنگی مناسبی در برابر این تهدیدها شکل گیرد.

وی با اشاره به ادعاهای صلح‌طلبانه رئیس‌جمهور آمریکا افزود: آمریکا با وجود سابقه‌ای طولانی از جنایت و کشتار در کشورهای مختلف، امروز دم از صلح می‌زند و متأسفانه برخی نیز فریب این ادعاها را می‌خورند؛ در حالی که جنایات این کشور در غزه، ویتنام، ژاپن، عراق و دیگر نقاط جهان بر همگان آشکار است.

حجت‌الاسلام قریشی همچنین با اشاره به فرا رسیدن ماه مبارک رجب گفت: ماه‌های رجب و شعبان فرصتی برای آمادگی معنوی و مقدمه‌ای برای ورود به ماه مبارک رمضان هستند و شایسته است مؤمنان از برکات این ایام بهره‌مند شوند.

وی در خطبه نخست نماز جمعه نیز با اشاره به شب یلدا اظهار کرد: شب یلدا از سنت‌های پسندیده مردم است و نباید اجازه داد این آیین کهن، ماهیت اصلی خود را از دست بدهد.

امام جمعه ارومیه افزود: شب یلدا فرصت مناسبی برای صله‌رحم، کمک به نیازمندان و توجه به خانواده‌های کم‌برخوردار است و انتظار می‌رود مردم با اهدای هدایا و بسته‌های حمایتی، دل نیازمندان را شاد کنند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی با تأکید بر پرهیز از تجمل‌گرایی در این شب گفت: برگزاری مراسم پرهزینه و مجالس گناه با فرهنگ اسلامی سازگار نیست، بنابراین رعایت مسائل شرعی باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، نماز جمعه این هفته ارومیه با حضور پرشور اقشار مختلف مردم در مصلای امام خمینی(ره) این شهر برگزار شد.