شناسهٔ خبر: 76369063 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

فرماندار خبر داد

وضعیت عادی در مسیرهای دسترسی به لارستان / فوت ۲ آفرودسوار حین عبور از رودخانه

فرماندار لارستان در تشریح آخرین وضعیت این شهرستان در پی بارش‌های شدید گفت: هم‌اکنون وضعیت مسیرهای دسترسی به شهرستان عادی است و تخلیه آبگرفتگی در منازل و معابر نیز در حال انجام است.

صاحب‌خبر -

مختار عباسی ظهر جمعه ۲۸ آذر در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت: در حین فعالیت سامانه بارشی فعلی که بارش‌های شدیدی را از روز سه‌شنبه (۲۵ آذر) در لارستان داشته است، آبگرفتگی در معابر شهری و روستاها داشته‌ایم که امدادرسانی لازم در این زمینه انجام شده است و در بسیاری از نقاط آبگرفتگی منازل مسکونی تخلیه شده است.

وی افزود: مسیرهای ارتباطی شهرستان هم‌اکنون در وضعیت عادی هستند و آب و برق و گاز در اکثر نقاط شهرستان بدون مشکل است اما خط لوله انتقال اصلی آب از سد سلمان فارسی دو روز پیش به دلیل بارندگی دچار حادثه شده که هنوز تعمیر نشده است چرا که در بستر رودخانه قرار دارد و امکان دسترسی به آن فعلا میسر نیست.

عباسی در خصوص وضعیت تأمین آب در این شهرستان با توجه به خرابی خط انتقال آب از سد سلمان فارسی گفت: فعلاً آب از طریق چاه‌های ذخیره شهرستان تأمین می‌شود و فعلاً مشکل اساسی برای مردم در این زمینه به وجود نیامده است.

فرماندار لارستان در پاسخ به اینکه آیا سیل به منازل هم آسیب وارد کرده است، گفت: بله آسیب به منازل داشته‌ایم و تیم‌های ارزیابی اکنون در مناطق مختلف برای ارزیابی آسیب‌ها حضور دارند و از فردا شنبه، ۲۹ آذر ارزیابی‌ها تکمیل خواهد شد همچنین میزان آبگرفتگی منازل و معابر هم باید ارزیابی شود.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر بارندگی در لارستان نیست اما برای عصر امروز آذر بارندگی خواهیم داشت، گفت: در سامانه فعلی ۱۶۵ میلی‌متر بارندگی در لارستان داشتیم که باعث شد تمام آب‌انبارها و سدها پر و سرریز شوند.

عباسی در پایان از فوت دو نفر آفرودسوار در حین عبور از رودخانه در منطقه حسن لری لارستان خبر داد و افزود: علی‎رغم توصیه و تأکیداتی که به مردم داشتیم تا در هنگام بارندگی به کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها نروند و در اماکن پرخطر حضور نداشته باشند، دو نفر آفرود سوار به رودخانه زدند و قصد عبور از عرض رودخانه داشتند که آب آن‌ها را همراه خود برد و غرق شدند.

انتهای پیام