شناسهٔ خبر: 76367890 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پاکسازی پل نهنگ روگا انزلی از گیاه مهاجم سنبل آبی

رشت- ایرنا- رئیس اداره حفاظت محیط زیست انزلی اعلام کرد: در اقدامی هماهنگ ، پل نهنگ روگا تالاب انزلی که هشت لاین آن به‌طور کامل توسط گیاه مهاجم سنبل آبی مسدود شده بود، با حضور نیروهای محیط زیست و بهره‌گیری از دستگاه تخصصی جمع‌آوری سنبل آبی، به‌طور کامل پاکسازی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از اداره کل حفاظت محبط زیست گیلان، سید حسن جعفری روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این عملیات در روزهای پنج‌شنبه و جمعه ۲۷ و ۲۸ آذرماه انجام گرفت و مسیرهای ارتباطی پل دوباره به حالت عادی بازگشت.

وی تصریح کرد: گیاه مهاجم سنبل آبی طی روزهای اخیر موجب انسداد هشت لاین پل نهنگ روگا در تالاب انزلی شده بود که با تلاش نیروهای محیط زیست و استفاده از دستگاه جمع‌کننده سنبل آبی ، تمامی مسیرها پاکسازی و بازگشایی شد.

وی افزود: این اقدام در راستای صیانت از تالاب ارزشمند انزلی و تسهیل تردد در مسیرهای ارتباطی انجام شده است و نشان‌دهنده اهمیت همکاری و هم‌افزایی نیروهای محیط زیست در مقابله با تهدیدات زیست‌محیطی است.

جعفری با اشاره به ضرورت استمرار این اقدامات تصریح کرد: گیاه سنبل آبی به‌عنوان یکی از گونه‌های مهاجم، تهدیدی جدی برای اکوسیستم تالاب انزلی محسوب می‌شود و پاکسازی آن نیازمند برنامه‌ریزی مستمر، استفاده از تجهیزات تخصصی و مشارکت همه دستگاه‌های مرتبط است.