شناسهٔ خبر: 76359745 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان بیان کرد:

مدیریت سفرها و جابه‌جایی موفق مسافران در خوزستان در سال‌ جاری

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان گفت: با وجود همه کمبودها و شرایط خاص، فرآیند جابه‌جایی مسافر در خوزستان طی سال، بدون هیچ‌گونه مشکلی انجام شده است.

صاحب‌خبر -

محمد جولانژاد امروز پنج‌شنبه ۲۷ آذر در جریان بازدید از پایانه سیاحت اهواز به مناسبت گرامیداشت هفته حمل‌ونقل، رانندگان و راهداری و در جلسه‌ای که با حضور مدیران شرکت‌های مسافربری شهرستان اهواز برگزار شد، ضمن قدردانی از تلاش فعالان حوزه حمل‌ونقل مسافر اظهار کرد: با وجود محدودیت‌ها و کاستی‌های موجود، جابه‌جایی مسافران به‌ویژه در ایام پرتردد اربعین حسینی، به‌خوبی و بدون بروز هیچ‌گونه مشکلی انجام شد.

وی افزود: در سایر مقاطع سال و مناسبت‌ها از جمله سفرهای تابستانی و سفرهای نوروزی نیز، فرآیند جابه‌جایی مسافر با تلاش رانندگان پرتلاش و مجموعه حمل‌ونقل جاده‌ای استان، به‌صورت منظم و مطلوب انجام شده است.

جولانژاد با اشاره به برهه حساس جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: در این مقطع نیز جابه‌جایی حجاج با وجود تغییر فرایندها و دشواری‌های انجام عملیات از مسیرهای مرزی، با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش مضاعف عوامل اجرایی، به نحو احسن مدیریت و اجرا شد.

گفتنی است در این جلسه، فواد غزیعلی معاون حمل‌ونقل اداره‌کل، مرتضی بهداروندی معاون راهداری اداره‌کل، عبدالرضا فتاحی رئیس کانون انجمن‌های صنفی شرکت‌ها و مؤسسات مسافربری خوزستان و مجید خمیسی رئیس انجمن صنفی شرکت‌ها و مؤسسات مسافربری شهرستان اهواز و حومه حضور داشتند و در خصوص روند خدمات‌رسانی، چالش‌ها و ارتقای کیفیت حمل‌ونقل مسافر تبادل نظر شد.

انتهای پیام