شناسهٔ خبر: 76359104 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

بارش‌های سنگین در هرمزگان/قشم و میناب رکورددار بارندگی

سامانه بارشی فعال در استان هرمزگان تا ظهر روز ۲۷ آذرماه موجب بارش‌های گسترده در نقاط مختلف استان شد، طبق گزارش هواشناسی بیشترین میزان بارش با ۱۷۱ میلی‌متر در قشم (دریایی) ثبت شد و میناب نیز با ۱۵۵.۲ میلی‌متر در رده بعدی قرار گرفت.

صاحب‌خبر -

بارش‌های سنگین در هرمزگان/قشم و میناب رکورددار بارندگی

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، براساس گزارش ایستگاه‌های هواشناسی استان هرمزگان، سامانه بارشی فعال در استان تا ساعت ۱۵:۳۰ روز ۲۷ آذرماه موجب بارندگی در مناطق مختلف شده است.

 

طبق این گزارش بیشترین میزان بارش با ۱۷۱ میلی‌متر در قشم (دریایی) ثبت شد، پس از آن میناب با ۱۵۵.۲ میلی‌متر، لاوان با ۱۵۱.۶ میلی‌متر و بندرخمیر با ۱۴۵.۵ میلی‌متر قرار دارند.

کیش نیز با ۱۴۱.۴ میلی‌متر و رودان با ۱۲۴.۲ میلی‌متر در رده‌های بعدی بیشترین بارش قرار گرفتند و در دیگر مناطق استان بندرعباس ۱۱۸.۳ میلی‌متر و پارسیان ۱۱۲.۳ میلی‌متر بارش داشتند.

 

کمترین میزان بارش‌ها نیز به مناطق بشاگرد با ۱۱.۸ میلی‌متر، بوموسی با ۲۲.۷ میلی‌متر و سیری با ۳۰.۵ میلی‌متر اختصاص یافت؛ همچنین حاجی‌آباد با ۵۶.۸ میلی‌متر و جاسک با ۵۰ میلی‌متر بارندگی ثبت شد.

 

هواشناسی هرمزگان با اشاره به تداوم فعالیت سامانه بارشی در برخی مناطق، از مردم و مسافران خواست تمهیدات لازم را برای مواجهه با بارش و احتمال آب‌گرفتگی در معابر اتخاذ کنند.