شناسهٔ خبر: 76356172 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

رییس اداره ورزش و جوانان سازمان منطقه آزاد؛

منطقه آزاد قشم میزبان آسیب‌دیدگان سیلاب روستای طولا شد

قشم - ایرنا - رییس اداره ورزش و جوانان سازمان منطقه آزاد قشم اعلام کرد: تعدادی از خانوارهای قشمی به‌ویژه اهالی روستای طولا در پی شرایط جوی ناپایدار و بارش‌های شدید اخیر، به‌منظور حفظ ایمنی و تامین سرپناه موقت در سوله‌های اسکان اضطراری پیش‌بینی‌شده از سوی این سازمان مستقر شدند.

صاحب‌خبر -

رضا ذاکری روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: توزیع وعده‌های غذایی کامل شامل(صبحانه، نهار، شام و میان وعده) بین سیل‌زدگان روستای طولای این جزیره توسط مدیریت اصناف و بازرگانی سازمان منطقه آزاد قشم تا زمان مساعد شدن شرایط و استقرار این افراد در منازل ادامه دارد.

وی ادامه داد: سایر اقلام ضروری و مورد نیاز سیل زدگان از جمله پتو نیز توسط جمعیت هلال احمر در بین ۲۰ خانوار متاثر از آبگرفتگی روستای طولای این جزیره در سالن‌ حجاب شهر قشم انجام شده است.

رییس اداره ورزش و جوانان سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: پایش مستمر خانواده‌های اسکان یافته در سوله‌های اسکان اضطراری و موقت توسط معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم در حال انجام است.

ذاکری اضافه کرد: این اقدامات در چارچوب مدیریت بحران و با هدف حفظ آرامش، سلامت و رفاه خانوارهای آسیب‌دیده انجام شده و روند خدمت‌رسانی و پشتیبانی تا بازگشت کامل شرایط به وضعیت عادی ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایرنا، هشدار سطح قرمز هواشناسی برای چهار استان جنوبی کشور از جمله استان هرمزگان، صادر شده و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که موج دوم بارندگی‌ها، از روز چهارشنبه(۲۶ آذرماه) تا فردا جمعه‌(۲۸ آذرماه) گستره هرمزگان را در بر خواهد گرفت.

بنابر اعلام اداره کل هواشناسی هرمزگان تا ساعت‌های بعدازظهر امروز تداوم فعالیت دومین سامانه بارشی جنوبی در این استان به ویژه در تنگه هرمز و نیمه شرقی آن پیش بینی می‌شود و از امشب ورود سومین سامانه بارشی فعال و ناپایداری جوی و دریایی قابل ملاحظه، در جنوب کشور و هرمزگان مورد انتظار است.

از امشب نیز سومین سامانه بارشی از سمت غرب، استان را تحت تاثیر قرار خواهد داد و سبب رگبار شدید باران، تگرگ، رعد و برق و تندباد لحظه‌ای خواهد شد و آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی و اختلال در ترددهای دریایی و هوایی را به همراه خواهد داشت.

این بارش‌ها پس از سال‌ها خشکسالی، موجی از امید و رضایت در میان مردم استان هرمزگان و ساحل نشینان بزرگ‌ترین جزیره ایرانی خلیج فارس ایجاد کرده است.

پیش‌بینی هواشناسی، جلسات فوق‌العاده ستاد بحران و ارسال پیامک‌های هشدار، آمادگی این استان و جزیره قشم را افزایش داده است.

شهرستان‌های قشم، بندرعباس، پارسیان، بستک، حاجی‌آباد، بندرلنگه، بندرخمیر و جزایر لارک، هنگام و هرمز تحت تاثیر این بارش‌ها قرار دارند.

مشکلات جزئی مانند آب‌گرفتگی معابر در برخی مناطق گزارش شده، اما راه‌های اصلی این استان و جزیره قشم باز و تحت کنترل است.

قطعی‌های پراکنده برق رفع شده؛ ارتباطات، آب و فاضلاب و مراکز درمانی فعال و بدون وقفه هستند.