شناسهٔ خبر: 76347734 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

به علت بارش برف

جاده های مسدود خراسان رضوی به هفت محور افزایش یافت+فیلم

مشهد-ایرنا- جانشین فرمانده پلیس راه خراسان رضوی گفت:به دلیل وقوع برف و کولاک شدید چهار جاده اصلی دیگر شامگاه چهارشنبه در استان مسدود شد و تعداد محورهای اصلی بسته استان به هفت مسیر افزایش یافت.

صاحب‌خبر -

سرهنگ جواد سعیدی یگانه شامگاه چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: جاده های بردسکن- سبزوار (مسیر البلاغ)، قوچان به سرولایت و مشهد- کلات از عصر امروز به دلیل وقوع برف و کولاک شدید مسدود اعلام شد.

وی گفت: جاده ترانزیتی قوچان- درگز ومحورهای کاشمر- کوهسرخ- نیشابور، تربت جام - صالح آباد و بزرگراه تربت حیدریه-باغچه به دلیل کولاک شدید و عدم ایمنی کافی ساعتی قبل مسدود اعلام شدند.

جانشین فرمانده پلیس راه خراسان رضوی ادامه داد: همکاران پلیس راه و راهداری با وجود تداوم بارش ها تا بازگشایی این مسیرها به فعالیت ادامه خواهند داد.

هواشناسی خراسان رضوی در خصوص بارش برف از عصر چهارشنبه تا اواخر روز شنبه هفته آینده هشدار نارنجی صادر کرد.

بر این اساس بارش برف سنگین در نقاط کوهستانی به ۵۰ سانتی‌متر می‌رسد، وزش باد شدید و کولاک برف، کاهش میدان دید و کاهش شدید دما، تشکیل مه، یخ‌زدگی و لغزندگی جاده‌ها، احتمال یخزدگی تاسیسات و شبکه‌های آبرسانی و خسارت در بخش کشاورزی و دامداری از مخاطرات بارش‌های پیش رو است.

به گزارش ایرنا، خراسان رضوی با پنج هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و ۶۰۰ کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و ۷۶۰ کیلومتر راه غیر آسفالته از نظر طول راه‌ها جایگاه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

همچنین ۵۴۵ کیلومتر از راه های خراسان رضوی در گردنه‌ جاده های شهری، ۵۷۴ کیلومتر آن مربوط به گردنه‌های روستایی و ۵۸۶ کیلومتر مربوط به مناطق کولاک‌گیر و مه‌گیر است.