طرفداری | در نخستین بازی از دور نیمهنهایی سوپرکاپ ایتالیا 2025، دو تیم آث میلان و ناپولی فرداشب (پنجشنبه) در ریاض عربستان به مصاف یکدیگر خواهند رفت. برنده این مسابقه راهی دیدال فینال شده و با یکی از دو تیم بولونیا یا اینتر رو به رو خواهد شد.
ماسیمیلیانو الگری در کنفرانس خبری پیش از این مسابقه حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. شرح صحبتهای او را در ادامه میخوانید:
فردا نسبت به جدال با ساسولو بازی کاملاً متفاوتی خواهیم داشت. این یک دیدار حذفی و تکبازی است و هدف ما رسیدن به فینال است. حریف ما، ناپولیای است که هنوز هم بسیار قدرتمند است، همانطور که در سری آ دیدیم. خلاصه که بازی سختی خواهد بود.
-
مشکل گلزنی میلان
لحظاتی بوده که میتوانستیم بهتر عمل کنیم، اما اکنون باید تمام تمرکزمان روی بازی فردا باشد. امیدواریم سهشنبه به ایتالیا بازگردیم (یک روز پس از بازی فینال).
-
وضعیت فوفانا و لیائو
فوفانا کاملاً در دسترس است، اما برای لیائو پس از تمرین امروز تصمیم نهایی گرفته خواهد شد.
-
وضعیت خیمنز
ابتدا با درمان محافظهکارانه وضعیتش رو به بهبود بود، اما مشکل مچ پا دوباره عود کرد و فردا صبح تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت.
-
بازار نقل و انتقالات ژانویه و احتمال جذب نیکلاس فولکروگ
هنوز درباره بازار صحبتی نکردهایم؛ اکنون فقط روی بازی فردا متمرکز هستیم.
-
سبک بازی ناپولی
باید منتظر مسابقهای بسیار فیزیکی و پر شدت باشیم. به همین دلیل، انجام یک بازی خوب از نظر فنی اهمیت ویژهای خواهد داشت.
-
بازیکنان جوان دعوتشده به اردوی میلان
پنج بازیکن جوان دعوتشده کیفیت بسیار بالایی دارند؛ حضورشان در اینجا نوعی قدردانی از عملکرد و تلاشی است که همراه با تیم زیر ۲۳ سال داشتهاند.