به گزارش مفدا تبریز، انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه انجمن علمی بهداشت و ایمنی مواد غذایی از خطوط تولید کارخانه فرآورده های گوشتی بشارت روز سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ از ساعت ۱۰ تا ۱۱ صبح بازدید علمی به عمل آورد.

هدف از برگزاری برنامه آشنایی عملی دانشجویان با فرآیندهای صنعتی تولید فرآوردههای گوشتی شامل همبرگر، سوسیس، کالباس و ژامبون، تقویت ارتباط بین دانش تئوری دانشگاهی و کاربرد عملی آن در صنعت بود.
مخاطبان این برنامه دانشجویان گروه علوم و صنایع غذایی و دیگر دانشجویان علاقمند به دیدن خط تولید این کارخانه از دیگر رشته ها و دانشکده ها به تعداد ۳۷ نفر حضور داشتند.
در این برنامه دو نفر از مسئولین فنی کارخانه برای دانشجویان از روند تولید توضیح دادند.