به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ عباس بهرامی رئیس اتحادیه نانوایان شهرستان قزوین در جریان بازدید معاون فرماندار شهرستان قزوین از کارخانه های تولید کننده آرد کامل استان، گفت: برای تولید نان با آرد کامل مصمم هستیم و در این زمینه آمادگی کامل خود را جهت استفاده از آرد کامل تولیدی کارخانه های استان اعلام می کنیم.
وی در خصوص ویژگی های آرد کامل با کیفیت و قابل پخت در نانوایی ها، توضیح داد : آرد کامل از تمام اجزای گندم تهیه می شود؛ آرد کامل یعنی آردی که هر سه جزء گندم، شامل جوانه، آندوسپرم و سبوس را در خود دارد.
وی افزود: در کارخانههای تولید آرد کامل، هنگام آسیابکردن گندم، جنین یا جوانه گندم که بخش اصلی ارزش تغذیهای گندم است، حفظ می شود میشود که شامل جوانه، آندوسپرم و سبوس می شود.
انتهای پیام