شناسهٔ خبر: 76333415 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

به ترامپ توصیه می‌کنم به دیپلماسی بازگردند/ یک راه‌حل صلح‌آمیز کاملا دست‌یافتنی است

صاحب‌خبر -
کد ویدیو
دانلود ویدیو
<div id="video-display-embed-code_3208713" ><script type="text/JavaScript" src="https://snn.ir/fa/news/play/embed/1344779/3208713?width=800&height=450"></script></div>

وزیر امور خارجه در گفتگو با الجزیره:

به اعتقاد من، به عنوان کسی که در ۲۰ سال گذشته در مذاکرات هسته‌ای حضور داشته و خود مذاکرات را پیش برده و اجرا کرده‌، به عنوان وزیر خارجه ایران می گویم یک راه حل صلح‌آمیز کاملا دست‌یافتنی است، به شرطی که هر دو طرف به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و آمادگی توافق بر اساس منافع متقابل داشته باشند.

اگر کسی بخواهد حق مردم ایران را نادیده بگیرد یا آنها را از حق خود محروم کند، طبیعی است که نمی‌توانیم به یک توافق صلح‌آمیز برسیم. همچنین اگر از طریق جنگ هم امتحان کند، باز هم نتیجه فرقی نخواهد کرد. 

بنابراین پیشنهاد و توصیه من به رئیس‌جمهور آمریکا این است که به دیپلماسی بازگردند و پیدا کردن یک راه حل مذاکره‌شده که از نظر من قابل دسترس است.