شناسهٔ خبر: 76332776 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی:

رفع مشکل آلایندگی شهرک صنعتی آونگان قروه در حال پیگیری است 

سنندج- ایرنا- نماینده قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نارضایتی‌های مردمی نسبت به آلودگی‌های زیست‌محیطی شهرک صنعتی آونگان قروه، از پیگیری جدی این موضوع خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، محمدرسول شیخی‌زاده روز چهارشنبه در دیدار فرماندار قروه اظهار کرد: پیگیری‌های نهایی در این خصوص انجام شده و موضوع به مدیران مربوطه ارجاع داده شده است.

وی ادامه داد: با هماهنگی فرماندار شهرستان قروه، با هر مدیری که در این زمینه کوتاهی کند، بدون اغماض برخورد خواهد شد و این اقدامات در راستای جلوگیری از بروز یک فاجعه زیان‌بار برای شهرستان قروه است.

فرماندار شهرستان قروه نیز در این دیدار با اشاره به مشکلات زیست‌محیطی شهرک صنعتی آونگان، گفت: این شهرک بدون انجام مطالعات دقیق و بررسی عواقب زیست‌محیطی احداث شده و مشکلات موجود به‌صورت جدی در دستور کار قرار گرفته و قطعاً برطرف خواهد شد.

مرتضی جوانمردی از پیگیری‌ها و دغدغه‌مندی نماینده مردم شهرستان تقدیر کرد و افزود: در صورت لزوم و پس از انجام مطالعات و بررسی‌های کارشناسی در تمامی جوانب، فرمانداری آمادگی دارد با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، اقدامات لازم را برای بازسازی و رفع مشکلات شهرک‌های صنعتی شهرستان قروه انجام دهد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان هم گزارشی از وضعیت و روند فعالیت شهرک‌های صنعتی شهرستان قروه ارائه و اظهار کرد: شهرستان قروه دارای پنج شهرک صنعتی مصوب است که قدیمی‌ترین آن شهرک صنعتی دلبران و و نیازمند بازسازی و بهسازی زیرساخت‌ها است.

حمیدرضا امانی ادامه داد: شهرک صنعتی آونگان در حال حاضر دارای ۱۵ واحد بهره‌بردار فعال بوده و زمینه اشتغال مستقیم ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر را فراهم کرده است، اما به دلیل برخی مشکلات و کمبودهای زیرساختی، تعدادی از واحدها همچنان راکد مانده‌اند.