
به گزارش ایکنا به نقل از سایت صهیونیستی آی ۲۴ نیوز، «نونو اف. جی. لورئیرو»، استاد برجسته دپارتمانهای علوم و مهندسی هستهای و فیزیک دانشگاه فناوری ماساچوست(MIT)، در منزل مسکونی خود در شهر بروکلین ایالت ماساچوست با شلیک گلوله ترور شد.
در این گزارش آمده است که لوریرو روز دوشنبه به ضرب چندین گلوله هدف قرار گرفت و روز سهشنبه بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان جان باخت. هنوز دلایل وقوع این حمله مشخص نشده است.
در این گزارش آمده است که مواضع این دانشمند ۴۷ ساله پرتغالی در حمایت از رژیم صهیونیستی برجسته و معروف بود. هنوز هیچ شخصی در این خصوص بازداشت نشده است.
ساعاتی قبل شبکه ایبیسی نیوز آمریکا اعلام کرد «نونو لورِیرو» استاد انرژی هستهای در مرکز فناوری ماساچوست Massachusetts Institute of Technology (MIT) بر اثر تیراندازی کشته شد.
پلیس محلی پرونده را بهعنوان «قتل عمد» بررسی میکند و تحقیقات توسط دفتر دادستان نور فولک، پلیس ایالت ماساچوست، پلیس بروکلین و پلیس دانشگاه MIT ایالت متحده آمریکا در حال انجام است.
لوریرو، فیزیکدان نظری پرتغالیتبار، از سال 2016 در دانشگاه MIT مشغول به کار بود و در سال 2024 به عنوان مدیر مرکز علوم پلاسما و فیوژن (PSFC) منصوب شد.
انتهای پیام