شناسهٔ خبر: 76329640 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

۸ میلیون خودرو فرسوده در کشور داریم / طی ۳۰ سال گذشته فقط ۱۸ هزار خودرو نو شده‌اند

مدیر نوسازی ناوگان حمل و نقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران خبر از افزایش ۴۰۰ درصدی نوسازی خودروهای فرسوده در یکسال گذشته خبر داد.

صاحب‌خبر -

محمد صادق حاتمی، در مورد وضعیت فرسودگی خودروهای کشور گفت: در حال حاضر بیش از ۸ میلیون خودرو فرسوده (شامل سواری و وانت بار) در سطح کشور داریم که بالای ۲۰ سال سن داشته و فرسوده محسوب می‌شوند.

وی با ذکر اینکه سهمیه سوم به خودروهای فرسوده بدون معاینه فنی تعلق نمی‌گیرد گفت: در عین حال اگر ماموران راهنمایی و رانندگی جلوی آن ها را بگیرند، حتما جریمه خواهند شد.

مدیر نوسازی ناوگان حمل و نقل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در مورد فرآیند ثبت نام خودروهای فرسوده برای دریافت خودروهای نو نیز گفت: بعد از ثبت نام مالک خودرو در سامانه مربوطه و اتمام فرآیند اسقاط، ظرف ۱۰ تا ۱۵ روز، مالک به شرکت‌های خودرو سازی معرفی می‌شود. در واقع مالکان خودروهای فرسوده در طرح جایگزینی با خودروهای نو، پیش ما چند روزی بیشتر معطل نمی‌مانند ولی اینکه خودروسازها طی چه زمانی خودرو را به آن ها تحویل دهد با ما نیست!

حاتمی همچنین در مورد آمار تعویض خودروهای فرسوده با نو نیز گفت: روند اسقاط و تعویض خودروهای فرسوده اصلا با گذشته قابل مقایسه نیست بطوریکه طی ۳۰ سال گذشته فقط ۱۸ هزار خودرو نو شده‌اند ولی طی یکسال گذشته این رقم به حدود ۵۷ هزار خودرو رسیده است ضمن آنکه آمار سال جاری نیز نسبت به سال گذشته رشدی ۴۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.