شناسهٔ خبر: 76325901 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

فیلم/ صحبت های خنده دار آقای قرائتی: رفته بودم عروسی دیدم نون و پنیر و هندونه میدن گفتم مگه عروسی نیس اینجا دوماد گفت میخوام حزب اللهی باشم آخه این خُل بازیا چیه

حجت‌الاسلام محسن قرائتی با انتقاد از ساده‌گرایی افراطی در مراسم عروسی، این رویه را مخالف سنت‌های اسلامی دانست و تأکید کرد که این رفتارها باعث انحراف جامعه می‌شود.

صاحب‌خبر -

حجت‌الاسلام محسن قرائتی ، مفسر و سخنران مذهبی، در جریان یکی از سخنرانی‌های اخیر خود، به شدت از رواج برخی عادات و الگوهای نادرست در برگزاری مجالس عروسی انتقاد کرد و این رفتارها را نشانه افراط و تفریط در جامعه دانست.

حجت‌الاسلام قرائتی با نقل خاطره‌ای از حضور خود در یک مراسم عروسی، اظهار داشت: «رفتم تو عروسی، دیدم نون و پنیر هندی دادن. گفتم مگر اینجا عروسی نیست؟» وی افزود که در پاسخ اعلام کرده بودند که دلیل این پذیرایی، تمایل داماد به "حزب‌اللهی بودن" و ساده‌زیستی است.

این روحانی در ادامه به نقد تند این توجیه پرداخت و با استناد به آموزه‌های اسلامی، سنت "عقیقه" را یادآور شد. او گفت: «یک عروس وقتی به دنیا آمد، اسلام گفت به احترامش یک گوسفند عقیقه کن... آن زمانی که [نوزاد] هیچی بلد نبود، یک گوسفند فدایش کردی. حالا که هم باسواد است، هم باکمال است، هم با جهیزیه آمده خانه، نون و پنیر هندونه؟! آخه این خل‌بازی‌ها چیست؟»

قرائتی با تأکید بر لزوم رعایت اعتدال و شأن در امور زندگی، این نوع رفتارها را مصداق دوری از مسیر صحیح دانست و بیان کرد که جامعه ایران دچار افراط و تفریط در امور مختلف است. وی با مثالی دیگر جمع‌بندی کرد: «گاهی وقتا از این‌ور می‌افتیم، گاهی وقتا از اون‌ور می‌افتیم... یعنی یا افراط، یا تفریط. این‌ها الگوهای غلط است.»

وی از جوانان و خانواده‌ها خواست تا در برگزاری مراسم ازدواج، سادگی را با شأن و کرامت مهمانان و مناسبت، در هم آمیزند و از الگوهای افراطی یا تفریطی که با موازین اخلاقی و فرهنگی همخوانی ندارند، دوری کنند.

درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_rokna-1189763_LazyVideo_صحبت-های-خنده-دار-آقای-قرائتی-رفته-بودم-عروسی-دیدم-نون-و-پنیر-و-هندونه-میدن-گفتم-مگه-عروسی-نیس.mp4 با حجم
0 bytes

برچسب‌ها: