شناسهٔ خبر: 76319612 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

بی‌بی‌سی: 90 پرواز مرتبط با متجاوز بدنام آمریکایی در بریتانیا ثبت شده است

صاحب‌خبر -

شفقنا- نزدیک به ۹۰ پرواز مرتبط با اپستین «به فرودگاه‌های بریتانیا آمده یا از آن خارج شده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ گاردین نوشت: بنا به گزارش‌ بی‌بی‌سی، نزدیک به ۹۰ پرواز مرتبط با جفری اپستین به فرودگاه‌های بریتانیا وارد و یا از این کشور خارج شده‌اند که برخی از آنها حامل زنان بریتانیایی بوده‌اند که ادعا می‌کنند توسط این مجرم جنسی محکوم مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند.

تجزیه و تحلیل بی‌بی‌سی نشان می‌دهد که نام سه زن بریتانیایی که گفته می‌شود قاچاق شده‌اند، در سوابق پروازهای اپستین به داخل و خارج از بریتانیا و سایر اسناد مربوط به این میلیاردر، دیده می‌شود. این گزارش‌های پرواز از جمله هزاران سند و مدرک دادگاهی منتشر شده توسط املاک اپستین است که طی سال گذشته منتشر شده است.

بی‌بی‌سی اعلام کرد: ۸۷ پرواز مرتبط با اپستین – از جمله بسیاری که قبلاً ناشناخته بودند – را که بین اوایل دهه ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ از فرودگاه‌های بریتانیا وارد یا خارج شده‌اند، کشف کرده است. وکلای آمریکایی که نماینده صدها قربانی اپستین هستند به بی‌بی‌سی گفتند که «تکان‌دهنده» است که هرگز «تحقیقات کاملی در بریتانیا» در مورد فعالیت‌های او در این کشور انجام نشده است.

جفری اپستین مجرم جنسی بود که در سال 2019 در زندانی در نیویورک خودکشی کرد. او که پیشتر دوست ترامپ و بسیاری از شخصیت‌های سیاسی و هنرمند بوده به قاچاق جنسی کودکان و آزار آنها متهم بود. دمکرات‌ها به شدت تلاش می‌کنند با انتشار گاه و بیگاه تصاویری از او در کنار ترامپ و دیگران، رییس جمهور آمریکا را تحت فشار بگذارند.

این خبر را در اینجا ببینید