شناسهٔ خبر: 76308891 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

جباری: اردبیل آمادگی میزبانی از رویدادهای بین‌المللی گردشگری را دارد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل گفت: اردبیل آماده میزبانی از رویداد‌های بین‌المللی گردشگری را دارد و برنامه‌ریزی برای برگزاری چند رویداد انجام شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «جلیل جباری» مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اردبیل روز گذشته (دوشنبه) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: استان اردبیل با سابقه برگزاری موفق رویدادی مهم بین‌المللی در حوزه گردشگری، آمادگی خود را برای میزبانی از رویداد‌های مهم بین‌المللی در حوزه گردشگری اعلام می‌کند.
 
وی افزود: پیش از این آمادگی خود را برای برگزاری دومین نشست راه ابریشم کشور‌های عضو اکو اعلام کرده‌ایم و در صورت موافقت، ششمین جشنواره غذای کشور‌های اکو نیز به صورت همزمان در اردبیل برگزار خواهد شد.
 
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: برگزاری دومین نشست گردشگری سلامت با محوریت آب‌های درمانی و همچنین برگزاری دومین جشنواره بین‌المللی اسپا و تندرستی در استان اردبیل از دیگر رویداد‌هایی است که قطعی شده و تا پایان سال و اوایل سال بعد برگزار خواهد شد.
 
جباری همچنین با اشاره به برگزاری موفق همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل، ادامه داد: در این همایش با حمایت‌های دولت محلی و مقام عالی وزارت میراث‌فرهنگی، ۱۰ تفاهم نامه سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری استان با ارزش سرمایه‌گذاری ۲۰ همت منعقد شد که برای اجرایی شدن این تفاهمنامه‌ها پیگیری انجام می‌شود.
 
وی تصریح کرد: عدم تخصیص اعتبارات ملی باتوجه به قرار گرفتن در ماه نهم سال و همچنین مشکلات سامانه‌ای به ویژه در حوزه صنایع‌دستی و ثبت‌نام هنرمندان برای دریافت تسهیلات از جمله مشکلاتی است که در مسیر انجام مأموریت‌های اداره کل وجود دارد و نیازمند پیگیری از سوی وزارتخانه هستیم.
 
انتهای پیام/