شناسهٔ خبر: 76303993 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست ستاد امر به معروف: ۷۰ درصد پرونده‌های ستاد قبل از دادگاه به نتیجه می‌رسد

بجنورد - ایرنا - سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: ۷۰ درصد پرونده‌های ارجاعی به این ستاد پیش از ورود به دادگاه و از طریق توافقات به نتیجه می‌رسد که این موفقیت بیانگر کارایی روش‌های غیرقضایی در حل اختلافات اجتماعی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام محمد حسین طاهری در نشست خبری روز دوشنبه در بجنورد به تشریح فعالیت‌های این ستاد پرداخت و اظهار کرد: سال گذشته ۶۸۷ پرونده به ستاد ارایه شده که از این تعداد ۴۰۸ مورد مختومه و ۲۸۸ پرونده در حال بررسی است.

وی ترویج فرهنگ امر به معروف را از وظایف اصلی ستاد دانست و اظهار کرد: ما در صدد هستیم فرهنگ بی‌تفاوتی را شناسایی و از بین ببریم.

حجت‌الاسلام طاهری با تاکید بر اهمیت ترویج فریضه امر به معروف و نهی از منکر، گفت: این امر یکی از موثرترین روش‌ها برای ارتقای فرهنگ عمومی است.

برگزاری ۳۰۰ نشست کنشگری

سرپرست ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: تاکنون ۳۰۰ نشست و کرسی در راستای کنشگری برگزار شده است.

وی همچنین به نظارت بر اجرای این فریضه در دو قالب تشکل‌های مردمی و ۱۲۰ دستگاه اجرایی اشاره کرد و گفت: این نظارت در هفت کارگروه اجتماعی قضایی انجام می‌شود.

حجت‌الاسلام طاهری خاطرنشان کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر مجوز مطالبه‌گری در ۱۸ عرصه مختلف شامل ضابطان امر به معروف، حقوق و قضایی، عفاف و حجاب، سیاست و بصیرت، روانشناسی و مشاوره را دارد.

همکاری ۵۰۰ وکیل با ستاد

وی درباره نیاز به وکیل برای پرونده‌ها گفت: طرح وکلای جهادی اجرا می شود و اکنون ۵۰۰ وکیل در کشور و ۲۰ وکیل در استان با این ستاد همکاری می‌کنند.

وی همچنین به اهمیت انعکاس فعالیت‌های ستاد در رسانه‌ها اشاره کرد و گفت: خبرنگاران آمران به معروف هستند و انعکاس فعالیت‌های ما در رسانه‌ها موجب می‌شود مردم نگاهی سازنده به اجرای این طرح داشته باشند و به یاری آمران به معروف بشتابند.