شناسهٔ خبر: 76293356 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

توزیع شیر رایگان برای ۱۰۴ هزار دانش‌آموز خراسان‌شمالی آغاز شد

بجنورد- ایرنا- توزیع شیر رایگان برای ۱۰۴ هزار دانش‌آموزان خراسان شمالی امروز (دوشنبه) در قالب طرح ملی توزیع شیر آغاز شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در آیین آغاز این طرح در دبستان شهید قربانی روستای چری شهرستان فاروج اجرای برنامه توزیع شیر را یکی از سیاست‌های مهم دولت در حوزه سلامت و تغذیه نسل آینده اعلام کرد.

علی متقیان گفت: این طرح تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد و توزیع شیر به صورت ۲ روز در هفته برای مدارس دولتی استان برنامه‌ریزی شده است.

وی با بیان کرد: ۱۰۴ هزار پاکت شیر با وزن هر کدام ۲۰۰ سی‌سی در هر نوبت به مدارس ابتدایی تحویل داده می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی تصریح کرد: اجرای این طرح می‌تواند نقش مؤثری در بهبود سلامت تغذیه‌ای و رشد جسمی دانش‌آموزان ایفا کند.

متقیان با اشاره به اینکه شیرهای استریلیزه و استاندارد در شرایط کاملا بهداشتی تولید، بسته‌بندی و به مدارس تحویل می‌شود گفت: نظارت بر تمام مراحل تامین و توزیع نیز توسط دستگاه‌های مسوول انجام می‌شود.

وی همچنین خاطرنشان کرد: اجرای طرح شیر رایگان در مدارس یکی از مطالبات جدی خانواده‌ها و فرهنگیان بود که با پیگیری‌های جدی وزیر آموزش و پرورش و حمایت دولت محقق شد و انتظار می‌رود در ارتقای شاخص‌های سلامت دانش‌آموزان و افزایش بهره‌وری آموزشی نقش مهمی داشته باشد.

خراسان‌شمالی دارای ۱۹۳ هزار دانش‌آموز در بیش از ۲ هزار آموزشگاه است که آموزش آن‌ها برعهده ۱۴ هزار و ۵۰۰ معلم می‌باشد.