شفقنا- دیوان عالی اسرائیل یک حکم دیگر علیه خواست نتانیاهو صادر کرد.
به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ رویترز نوشت: سناد دادگاه نشان میدهد که دیوان عالی اسرائیل روز یکشنبه علیه تلاش دولت برای برکناری دادستان کل، که با ائتلاف ملیگرا-مذهبی بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر، بر سر قانونی بودن سیاستهایش اختلاف نظر داشته است، رأی داده است.
در ماه مارس (اسفند-فروردین) کابینه با استناد به اختلافات اساسی بین دولت و دادستان کل، که توسط دولت قبلی منصوب شده بود، به «گالی باهاراو-میارا» رأی عدم اعتماد داد. اما هیئتی متشکل از هفت قاضی دیوان عالی روز یکشنبه اعلام کردند که سازوکار تعیینشده برای پایان دادن به دوره تصدی دادستان کل قابل تغییر نیست و در نتیجه حکم دادند که رأی عدم اعتماد کابینه باطل و بیاعتبار است.
اسناد نشان میدهند که طبق سازوکار تعیینشده برای برکناری دادستان کل، دولتها ابتدا باید با یک کمیته حرفهای-عمومی مشورت کنند. قضات همچنین به نقصهای رویهای متعدد در برکناری بهاراو-میارا توسط دولت اشاره کردند که به معنای بیاعتبار بودن آن است و تصریح کردند او همچنان به طور قانونی در سمت خود باقی است.
گفتنی است پیش از جنگ غزه، نتانیاهو اصرار داشت سیستم قضایی را اصلاح کند. این قصد که با مخالفت بسیاری در درون اسرائیل مواجه شده بود درحالی اعلام شده بود که نتانیاهو خود درگیر دادگاه رسیدگی به فساد اقتصادی است.
این خبر را در رویترز ببینید