به گزارش ایرنا، هجدهمین پویش نذر قربانی با کوشش و مشارکت اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد کرمان و در شهرستانهای کرمان، رفسنجان، کوهبنان، بم، سیرجان و شهربابک انجام شده است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان کرمان در حاشیه این آیین گفت: در این دوره از پویش نزدیک به ۲ تن گوشت گرم در قالب یک هزار و ۲۰۰ بسته میان نیازمندانی که از قبل شناسایی شده اند، به ارزش بیش ۱۰ میلیارد ریال توزیع خواهد شد.
علی مهدیخانی با اشاره به همکاری برنامه «سمت خدا» و موسسه حضرت خدیجه(س) و اداره کل دامپزشکی و موسسه ثامنالحجج کرمان برای اجرای پویش خبر افزود: مخاطب این طرح افراد نیازمندی هستند که به همت کانون های فرهنگی هنری مساجد، گوشت گرم میان آنها توزیع می شود.
وی تصریح کرد: در این مرحله براساس برنامه ریزی انجام شده نذرهای قربانی در شهرستان های، (کرمان، بم، سیرجان، رفسنجان، شهربابک و کوهبنان) توزیع می شود.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های مساجد استان کرمان تاکید کرد: همچنین با همکاری موسسه نیکوکاری ثامن الحجج(ع)، نذر قربانی بین نیازمندان بیمارهای خاص استان کرمان نیز توزیع می شود.
وی گفت: اینگونه فعالیت ها و برنامه ها می تواند یک الگو و مدل موفق، در راستای حمایت از افراد نیازمند باشد و امیدوار هستیم که همه اقشار مختلف جامعه به کمک یکدیگر شتافته تا در نهایت شاهد کم رنگ شدن آسیب های اجتماعی در حوزه فردی و اجتماعی باشیم.