شناسهٔ خبر: 76274769 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اعلام کرد:

آلودگی نیمی از نمونه‌های سنجش هوای قزوین

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان قزوین گفت: تیم‌های کارشناسی اداره پایش و آزمایشگاه از مجموع ۱۸۴ نمونه‌برداری انجام‌شده با دستگاه‌های سنجش هوا، حدود نیمی را در مرز آلودگی شناسایی کردند.

صاحب‌خبر -

سیداسدالله هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا در تشریح عملکرد پایش هوای کارشناسان محیط زیست استان از ابتدای سال تا پایان آبان‌ماه، اعلام کرد: تیم‌های کارشناسی اداره پایش و آزمایشگاه از مجموع ۱۸۴ نمونه‌برداری انجام شده با دستگاه‌های سنجش هوا، نتایج ۹۶ مورد را در مرزهای آلودگی قرار دادند. این آمار شامل ۵۵ نمونه از ذرات معلق محیطی و بقیه از خروجی دودکش کارخانجات و صنایع بزرگ استان است.

وی تأکید کرد: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب بر اهمیت محیط زیست تأکید فرموده‌اند، سلامت شهروندان اولویت ماست و این آمار نشان می‌دهد که مقابله با آلودگی تنها وظیفه یک دستگاه نیست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قزوین تصریح کرد: در مواجهه با صنایع آلاینده، ابتدا اخطارهای لازم صادر شده و مهلت رفع آلودگی داده می‌شود، اما در صورت عدم تمکین، موضوع به مراجع قضایی ارجاع و نام شرکت‌ها به لیست صنایع آلاینده اضافه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در کنار برخورد قانونی، ما به رویکرد حفاظت مشارکتی و فرهنگ‌سازی اعتقاد ویژه‌ای داریم. آموزش صنایع آلاینده در دستور کار جدی ما قرار دارد تا با ارتقاء دانش فنی و سرمایه‌گذاری در تجهیزات کنترلی، به‌جای برخورد، پیشگیری از آلایندگی داشته باشیم و شهروندان نیز در این مسیر همراه ما باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در پایان یادآور شد: داده‌های دقیق این پایش‌ها، نقشه راه ما برای اجرای مؤثر قوانین هوای پاک و نظارت مستمر بر شاخص‌های آلودگی هوا و سایر آلاینده‌ها خواهد بود تا اطمینان حاصل کنیم که هر تصمیمی در استان، در راستای تضمین هوای پاک برای نسل امروز و فردای قزوین اتخاذ می‌شود.

انتهای پیام