شناسهٔ خبر: 76262314 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

آمریکا برخی از تحریم‌های بلاروس را لغو می‌کند

فرستاده ویژه آمریکا در بلاروس گفت واشنگتن قصد دارد تا برخی از تحریم‌های تجاری علیه این کشور از جمله صادرات پتاسیم بلاروس را لغو کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، «جان کوآله» فرستاده ویژه آمریکا با بیان اینکه این تحریم‌ها بلافاصله مطابق با دستورات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا لغو خواهند شد، این تصمیم را یک تحول مثبت برای بلاروس خواند.

خبرگزاری بلتا به نقل از این دیپلمات آمریکایی اعلا کرد: او با «الکساندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس در مورد وضعیت اوکراین و ونزوئلا و همچنین راه‌های عادی‌سازی روابط بین واشنگتن و مینسک گفت‌وگو کرد.

وی خاطرنشان کرد، این گفت‌وگو بسیار خوب بود و آنها درباره آینده و راه‌های ایجاد روابط حسنه بین آمریکا و بلاروس صحبت کردند.

فرستاده ویژه آمریکا در ادامه و پس از مذاکرات امروز (شنبه) به خبرنگاران گفت: رئیس‌جمهور بلاروس سابقه طولانی در روابط با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دارد و به همین دلیل در مورد روند حل و فصل اوکراین توصیه‌های خوبی ارائه می‌دهد.

انتهای پیام