شناسهٔ خبر: 76250845 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی مرغ به سبک کُردی

کوکو مرغ کردی نوعی کوکو ترد و بسیار خوشمزه است که از ترکیب مرغ با پیاز، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای و... تهیه می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ کوکو برای ما ایرانی‌ها حکم عصای دستمان است. هر وقت خسته و کوفته از کار به خانه برمی‌گردیم و وقت چندانی برای غذا پختن نداریم، کوکو اولین و بهترین گزینه‌ای است که به دادمان می‌رسد تا در مدت کوتاهی آن را بپزیم و یک شام یا ناهار فوری را آماده کنیم. ایرانی‌ها معمولا کوکوی سیب زمینی و کوکوی سبزی را بیشتر از سایر کوکوها دوست دارند و این دو مدل کوکو محبوب‌تر هستند. اما کوکوی بادمجان، کوکوی کدو، کوکوی سبزیجات، کوکوی مرغ و... هم در دسته کوکوها هستند که درست کردنشان دنگ و فنگ بیشتری نسبت به کوکو سبزی یا سیب زمینی دارد.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه قیمه‌نثار یلدایی

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی لوبیا سفید با نکات حرفه‌ای

کردستان یکی از استان‌های زیبای کشورمان است که دارای تنوع غذایی بی‌نظیری است و اگر به این استان سفر کنید، از خوردن غذاهای اصیل، متنوع و بسیار خوشمزه این استان شگفت‌زده خواهید شد. کوکو مرغ کردی نوعی کوکو بسیار خوشمزه است که از ترکیب مرغ با سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای و پیاز و... تهیه می‌شود و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر دوست دارید این کوکو خوشمزه و آسان را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه کوکو مرغ کردی همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ کردی

سینه مرغ: ۱ عدد
گوجه فرنگی سفت: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای قرمز یا زرد کوچک: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان کم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم
پودر نان باگت خشک شده: ۲ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو مرغ کردی

آموزش آشپزی / طرز تهیه کوکوی مرغ به سبک کُردی

برای درست کردن این کوکو مرغ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را به صورت خیلی ریز و نگینی خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید.

حالا فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده و پیاز ریز خرد شده را به مرغ اضافه کنید.

پودر نان باگت خشک شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، رب گوجه فرنگی، زعفران و تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و مواد را خیلی خوب هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

مقداری روغن داخل یک ماهی تابه نچسب بریزید و روی حرارت زیاد اجاق گاز بگذارید تا کاملا روغن داغ شود، سپس حرارت را کم کنید.

حالا کوکو را به صورت یک تخته داخل ماهی تابه بریزید و با قاشق روی سطح مواد را صاف کنید.

درب ماهی تابه را ببندید و اجازه بدهید یک طرف کوکو کاملا سرخ و طلایی شود، سپس کوکو را برگردانید و دیگر درب ماهی تابه را نگذارید.

بعد از اینکه هر دو طرف کوکو سرخ شد، آماده است.

کوکو را برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید و میل کنید.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: