شناسهٔ خبر: 76247156 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

حجت الاسلام فاطمی: مقابله با اخلال‌گران اقتصادی ضروری است

امام جمعه شهرکرد با اشاره به مشکلات اقتصادی کشور، بر لزوم حمایت از دولت و مقابله با شبکه‌های سودجو و اخلال‌گر در بازار تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شهرکرد، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن فاطمی ظهر امروز در خطبه‌های این هفته نماز جمعه در مصلی امام خمینی (ره) با اشاره به دغدغه‌های اقتصادی کشور اظهار داشت: مشکلات و ضعف‌هایی وجود دارد، اما دولت نیت خدمت دارد و در برابر دشمنان باید یک‌صدا باشیم.

حجت الاسلام فاطمی:: مقابله با اخلال‌گران اقتصادی ضروری است

وی افزود: برخی نابسامانی‌های اقتصادی ناشی از بازی‌های ارزی و فعالیت شبکه‌های سودجو است که با شجاعت و تحول مدیریتی می‌توان آنها را حل کرد.

فاطمی با بیان اینکه ثبات اقتصادی و نظم بازار برای رفاه مردم حیاتی است، تصریح کرد: مردم نباید تحت تأثیر بی‌نظمی‌ها و سودجویی‌ها قرار بگیرند. دولت و مسئولان موظفند با ورود قدرتمندانه، مانع ایجاد نوسانات و افزایش بی‌رویه قیمت‌ها شوند.

وی همچنین با اشاره به نقش افراد و بخش‌های زحمت‌کش در اقتصاد کشور، رانندگان و مجموعه حمل‌ونقل را مثال زد و گفت: این قشر در تأمین مایحتاج مردم، به‌ویژه در بحران‌ها مانند جنگ و دوران کرونا، نقش حیاتی ایفا کرده‌اند و خدماتشان قابل تقدیر است.

امام‌جمعه شهرکرد تأکید کرد: رعایت نظم و انضباط اقتصادی و همکاری مردم با دولت، زمینه ثبات بازار و کاهش فشار بر خانواده‌ها را فراهم می‌کند و در نهایت به رضایت عمومی و رضایت الهی می‌انجامد.

وی در پایان خطاب به مردم و مسئولان اظهار داشت: با شجاعت، تدبیر و مدیریت صحیح، می‌توان شبکه‌های سودجو را کنترل و امنیت اقتصادی کشور را تضمین کرد.

امام‌جمعه شهرکرد در ادامه اظهار کرد: مردان باید در زندگی مشترک با همسرشان همراه باشند و با رفتار محبت‌آمیز دل او را به دست آورند. بی‌احترامی، توهین و القاب ناروا شأن خانواده مؤمن را خدشه‌دار می‌کند.

وی افزود که توجه به ظاهر و آراستگی در چارچوب شرع، نه تنها محبت و نشاط در خانواده را افزایش می‌دهد، بلکه نشانه احترام به همسر و ارزش قائل شدن برای اوست.

فاطمی با اشاره به ادامه حدیث امام صادق (ع) سه ویژگی مهم زنان در زندگی مشترک را بیان کرد: رعایت حدود در معاشرت با نامحرمان، مراقبت از حال و نیاز‌های شوهر و اظهار محبت و دلبری. وی توضیح داد: رفتار درست و قابل اعتماد زنان، زمینه گذشت و مهربانی مردان را فراهم می‌کند و به استحکام زندگی مشترک کمک می‌کند.

امام‌جمعه شهرکرد درباره ازدواج نیز تأکید کرد: سخت‌گیری‌های غیرضروری و تشریفات پرهزینه، مانع آغاز زندگی بسیاری از جوانان شده است. معیار اصلی در انتخاب همسر باید ایمان، صداقت و پاکدامنی باشد.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها به روز تجلیل از رانندگان و نقش مهم آنان در تأمین نیاز‌های مردم اشاره کرد و گفت: رانندگان در بحران‌هایی مانند جنگ و دوران کرونا، نقش حیاتی ایفا کرده‌اند و خدمات آنان شایسته تقدیر و سپاس است.

فاطمی همچنین با تبریک روز دانشجو و سالروز وحدت حوزه و دانشگاه، بر ضرورت همکاری دانشگاهیان و حوزویان برای تربیت نسلی مؤمن، تحصیل‌کرده و مسئولیت‌پذیر تأکید کرد و اظهار کرد: شناخت علوم و معارف یکدیگر، زمینه پیشرفت جامعه و رشد فرهنگی کشور را فراهم می‌کند.

انتهای پیام/