شناسهٔ خبر: 76246021 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

جنگ اصلی امروز، جنگ نرم و هویتی است

حوزه/حجت‌الاسلام مصلح گفت: جنگ اصلی امروز، جنگ نرم و هویتی است؛ ملت ایران باید آماده دفاع باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از بوشهر، حجت‌الاسلام حسن مصلح، امام جمعه برازجان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، با تأکید بر اهمیت تقوای الهی، اظهار داشت: تقوا چراغ راه در تاریکی فتنه‌ها و معیار سنجش ایمان در همه دوران‌ها است و هر مؤمنی باید خود و دیگران را به آن سفارش کند.

وی یکی از معیارهای مهم دینداری را محبت و دشمنی در راه خدا دانست و افزود: محبت و بغض، از حالات مشترک میان انسان‌ها و حتی حیوانات است، اما انسان با تربیت الهی می‌تواند محبت و دشمنی خود را بر اساس ایمان و عقل تنظیم کند.

امام جمعه برازجان با اشاره به روایت امام صادق علیه‌السلام بیان کرد: هر کس به خاطر دین حب و بغض نداشته باشد، دین ندارد و مؤمن نیست. محبت به اهل بیت علیهم‌السلام تنها یک احساس شخصی نیست بلکه نشانه ایمان و دینداری است.

وی به حدیث قدسی دیگری اشاره کرد و گفت: خداوند به حضرت موسی علیه‌السلام فرمود: نماز، روزه و زکات برای تو حجت، سپر و نور است، اما آیا برای من، دوستی و دشمنی کردی؟ این نشان می‌دهد که افضل اعمال نزد خدا محبت و بغض در راه او است و دینداری فقط عبادت فردی نیست بلکه موضع‌گیری قلبی و اجتماعی در مسیر حق و باطل نیز بخش مهمی از ایمان است.

حجت‌الاسلام مصلح تأکید کرد: اگر در قلب انسان محبت اطاعت خدا و بغض نسبت به گناه را دید، بدانیم که در او خیر وجود دارد و خدا او را دوست دارد. محبت و بغض در دل انسان، مسیر روحی و سرنوشت او را رقم می‌زند.

هفته زن و میلاد حضرت زهرا (س)، نماد زیست عفیفانه

امام جمعه برازجان با اشاره به هفته زن و میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها گفت: حضرت زهرا الگوی جاودانه عفت، پاکدامنی و کرامت انسانی است و زیست عفیفانه او، راهنمای خانواده و جامعه برای استحکام و آرامش است.

وی ابراز کرد: پیش از تشکیل خانواده، عفت و پاکدامنی جوانان را به ازدواج مشروع سوق می‌دهد و پس از تشکیل خانواده، پاکدامنی زن و مرد اعتماد و آرامش را در خانه پایدار می‌سازد. اگر عفت در جامعه نهادینه شود، ازدواج آسان، خانواده‌ها پایدار و نسل‌های آینده در دامان پاکی و ایمان پرورش می‌یابند.

حجت‌الاسلام مصلح با اشاره به روز جهانی کودک و نقش رسانه‌ها گفت: کودکان سرمایه‌های فردای جامعه هستند و رسانه‌ها، به‌ویژه تلویزیون، نقش مدرسه‌ای بزرگ در تربیت آنان دارند. اگر رسانه‌ها در مسیر ایمان، اخلاق و علم حرکت کنند، کودکان به انسان‌های متعهد و آگاه تبدیل می‌شوند؛ در غیر این صورت، آسیب‌های جدی بر روح و فکر آنان وارد خواهد شد.

وی بیان کرد: وظیفه خانواده‌ها مراقبت از محتوای رسانه‌ای فرزندان و وظیفه مسئولان رسانه تولید برنامه‌های سالم و اخلاقی است. همه ما باید از تربیت دینی و فرهنگی کودکان حمایت کنیم.

امام جمعه برازجان، با یادآوری روز وحدت حوزه و دانشگاه اظهار کرد: این روز نماد پیوند علم و دین، عقل و وحی و اندیشه و عمل در جامعه اسلامی است، حوزه پاسدار ایمان و معنویت و دانشگاه پرچمدار دانش و پیشرفت است و اگر این دو نهاد در کنار هم باشند، جامعه اسلامی به تعالی می‌رسد.

وی ادامه داد: وحدت حوزه و دانشگاه یعنی هم‌افزایی ایمان و علم، دانشمند متعهد و عالم دین آگاه به نیازهای روز. این وحدت سدّی در برابر نفوذ فرهنگ بیگانه و انحرافات فکری است و دانشجویان و طلاب سرمایه‌های آینده کشورند.

حجت‌الاسلام مصلح به محورهای بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و یادآور شد: امروز جنگ اصلی، جنگ نرم و هویتی است و باید در آرایش جنگی متناسب قرار گرفت تا هویت اسلامی–انقلابی ملت ایران حفظ شود و مقاومت گسترش یابد. ایران در حال پیشرفت است، مشکلات وجود دارد اما ملت با ایستادگی و صدق و صفا روزبه‌روز برای اسلام و ایران آبرو و قدرت می‌آفریند.

وی بیان کرد: نسل جوان با حضور در هیئت‌ها و مداحی، علی‌رغم میلیاردها دلار هزینه دشمن برای جدا کردن آنان از دین و انقلاب، امیدوارانه به ارزش‌های اسلامی وفادار مانده‌اند.

هشدار نسبت به ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی

امام جمعه برازجان با اشاره به ناهنجاری‌های فرهنگی و اجتماعی اظهار کرد: حجاب و عفاف رکن اساسی هویت فرهنگی و اجتماعی ایران اسلامی است و مسئولان باید با برنامه‌ریزی و نظارت جدی، مانع تکرار چنین حوادثی شوند، همه ما وظیفه داریم در برابر ناهنجاری‌ها بی‌تفاوت نباشیم و با غیرت دینی از ارزش‌های الهی و فرهنگی خود پاسداری کنیم.

انتهای پیام/