شناسهٔ خبر: 76243652 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

افزایش تعداد جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج به چهار نفر

اصفهان - ایرنا - شمار جانباختگان حادثه واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در محل شهرستان سمیرم در جنوب استان اصفهان با پیدا شدن یک جسد دیگر، به چهار نفر افزایش یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، روابط عمومی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ظهر جمعه اعلام کرد: این حادثه ۱۷ مصدوم نیز داشت که چهار نفرشان در بیمارستان سیدالشهدا سمیرم و یک نفر نیز در بیمارستان امیرالمومنین شهرضا بستری شدند.

براساس این گزارش یک آسیب دیده نیز توسط بالگرد به بیمارستان الزهرا اصفهان انتقال یافت و هفت مصدوم هم با اتوبوس آمبولانس یاسوج به بیمارستان یاسوج منتقل شدند.

همچنین فرمانداری شهرستان سمیرم اعلام کرد در پی حادثه مذکور، مردم سمیرم با تماس‌های مکرر با عوامل فرمانداری و گروهای امدادی شهرستان جهت امدادرسانی مردمی بار دیگر جلوه‌ای درخشان از همدلی و انسانیت را به نمایش گذاشتند.

از نخستین دقایق وقوع این حادثه، گروه‌های مردمی و داوطلبان با حضور در محل، در کنار نیروهای امدادی و کادر درمان بیمارستان، برای کمک به حادثه دیدگان پیش‌قدم شدند.

به گزارش ایرنا، این حادثه ساعت ۵:۴۵ دقیقه صبح در جاده تنگ خشک منطقه بی‌بی سیدان ایوان‌دره سمیرم رخ داد و اتوبوس مذکور که از تهران عازم یاسوج بود با ۱۸ مسافر از مسیر منحرف و واژگون شد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان نیز علت واژگونی اتوبوس را بی‌احتیاطی و ناتوانی راننده در کنترل اتوبوس دانست و افزود: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که مسیر از نظر فنی و شرایط جوی هیچ مشکلی نداشته و عامل انسانی، مهم‌ترین دلیل وقوع این سانحه بوده است.