شناسهٔ خبر: 76234885 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

نخستین برد امیر سرخوش در مسابقات قهرمانی جهان انگلستان

مسابقات قهرمانی جهان اسنوکر با حضور ۲ نماینده حرفه‌ای اسنوکر ایران حسین وفایی و امیر سرخوش در شهر بلکپول کشور انگلستان برگزار می‌شود و امیرسرخوش در اولین دیدار به برتری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسابقات قهرمانی جهان اسنوکر که یکی از رویدادهای رنکینگ اصلی تقویم تور اسنوکر جهانی (WST) محسوب می شود با حضور ۲ نماینده حرفه ای اسنوکر ایران حسین وفایی و امیر سرخوش در شهر بلکپول کشور انگلستان برگزار می شود و امیر سرخوش نماینده اسنوکر حرفه ای ایران در اولین مسابقه خود به مصاف حریف ایرلندی خود (لئون کراولی) رفت و به برتری رسید.

حسین وفایی دیگر نماینده اسنوکر حرفه ای ایران در اولین مسابقه خود امروز پنجشنبه راس ساعت ۲۳:۳۰ به وقت ایران مقابل حریف پاکستانی خود (هریس طاهر ) به میدان خواهد رفت و در صورت غلبه بر حریفان خود جواز حضور در دور دوم Last ۶۴ این دوره از مسابقات را بدست خواهد آورد.

جوایز نقدی این دوره از مسابقات به شرح زیر است:

قهرمان – ۵۰ هزار پوند انگلیس

نایب قهرمان - ۲۰ هزار پوند انگلیس

بازیکنان بازنده مرحله نیمه نهایی – هر کدام ۸ هزار پوند انگلیس

بازیکنان بازنده مرحله یک چهارم نهایی – هر کدام ۴ هزار پوند انگلیس 

بازیکنان بازنده دور چهارم Last ۱۶ - هر کدام ۲ هزار پوند انگلیس

بازیکنان بازنده دور سوم Last ۳۲ - هر کدام هزار پوند انگلیس

بازیکنان بازنده دور دوم Last ۶۴ - هر کدام ۵۰۰ پوند انگلیس

بازیکنان بازنده دور اول Last ۱۲۸ - هر کدام ۲۵۰ پوند انگلیس.

انتهای پیام/