به گزارش ایرنا از اعلام روز پنجشنبه روابط عمومی فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران؛ دوره جامع «هوش مصنوعی و کاربردهای آن» با رویکرد توانمندسازی نیروی انسانی و ارتقای مهارتهای دیجیتال، در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد، دورهای ۱۲ ساعته که شرکتکنندگان را از مبانی تا مهارتهای کاربردی هوش مصنوعی همراهی کرد.
این دوره در چهار بخش تخصصی و طی ۱۲ ساعت آموزشی، روزهای چهارشنبه از ساعت ۹ صبح تا ۳ بعدازظهر برگزار شد.
بخش نخست دوره به مبانی و مفاهیم پایه هوش مصنوعی اختصاص داشت که طی آن، شرکتکنندگان با ساختار و اصول اولیه این فناوری تحولآفرین آشنا شدند. در بخش دوم، مباحث مرتبط با شناخت کارکردها، سازوکارها و فرآیندهای عملیاتی هوش مصنوعی ارائه شد.
در بخش سوم، آموزشها وارد فاز کاملاً عملی شد و شرکتکنندگان با ابزارهای کاربردی هوش مصنوعی از جمله چتباتها، ابزارهای تولید تصویر، ساخت ویدئو و تولید موسیقی آشنا شدند و نحوه استفاده از آنها را در فعالیتهای حرفهای فرا گرفتند.
بخش پایانی دوره به هوش مصنوعی هیبرید اختصاص داشت؛ رویکردی نوین که بر تلفیق هوش مصنوعی با اصناف و مشاغل مختلف تمرکز دارد و میتواند نقش مهمی در رشد، توسعه و بهینهسازی کسبوکارها ایفا کند.