شناسهٔ خبر: 76230193 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

آماده‌باش تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر همزمان با هشدار نارنجی هواشناسی

معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌ احمر با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی از آماده‌باش تیم‌های واکنش سریع و نیروهای عملیاتی در استان‌های در معرض مخاطره خبر داد و نسبت به رعایت نکات ایمنی در شرایط ناپایدار جوی تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی سازمان امدادونجات، محمدحسین کبادی با اعلام آماده‌باش تیم‌های عملیاتی در پی هشدار سطح نارنجی شماره ۶۱ سازمان هواشناسی اظهار کرد: بر اساس اعلام هواشناسی، فعالیت سامانه‌های بارشی از روز _پنج‌شنبه بیستم آذر تا شنبه بیست و دوم آذر_ تشدید می‌شود و بخش‌های گسترده‌ای از کشور با بارش برف و باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، تگرگ و پدیده مه مواجه خواهند بود.

وی افزود: کاهش محسوس دما از روز جمعه در نیمه غربی کشور پیش‌بینی شده و این شرایط می‌تواند اختلال در تردد جاده‌ای و بروز وضعیت‌های خطرناک در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها را به همراه داشته باشد.

به گفته معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر مناطق در معرض بیشترین مخاطره مطابق اعلام هواشناسی شامل دامنه و ارتفاعات مازندران، شمال و نیمه غربی اصفهان، سمنان، خوزستان، چهارمحال‌وبختیاری، کهگیلویه‌وبویراحمد، نیمه شمالی فارس و بوشهر در روز پنج‌شنبه؛ نیمه شرقی مازندران، گلستان، خراسان شمالی، نیمه شرقی سمنان، نیمه شمالی خراسان رضوی، شرق خوزستان، کهگیلویه‌وبویراحمد، نیمه غربی فارس و بوشهر در روز جمعه؛ و نیمه جنوبی فارس، غرب کرمان، نیمه شمالی خراسان جنوبی، جنوب خراسان رضوی، جنوب آذربایجان غربی و کردستان در روز شنبه است.

کبادی اعلام کرد: تیم‌های واکنش سریع، نیروهای عملیاتی جمعیت هلال احمر، تجهیزات پشتیبانی، استان‌های در معرض خطر در آماده‌باش کامل قرار دارند و پایگاه‌های امدادونجات ظرفیت خود را برای پوشش عملیات احتمالی افزایش داده‌اند.

وی از مردم خواست نسبت به هشدارهای هواشناسی توجه ویژه داشته باشند و از سفرهای غیرضروری به‌ویژه در مناطق کوهستانی خودداری کنند. وی تأکید کرد که هموطنان پیش از سفر وضعیت راه‌ها و شرایط جوی را بررسی کرده و تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند، و در صورت هرگونه حادثه با شماره ۱۱۲ ندای امدادونجات جمعیت هلال احمر تماس بگیرند.