شناسهٔ خبر: 76222049 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

ترامپ دیوان بین‌المللی دادگستری را تهدید کرد/ پرونده سران اسرائیل نباید پیگیری شود

اقتصادنیوز: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، با تهدید دیوان دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) خواستار توقف تحقیقات این نهاد علیه رژیم صهیونیستی و ایالات متحده شده است.

صاحب‌خبر -

​به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایرنا، رئیس جمهور آمریکا با هدف حفاظت بی حد و حصر از رژیم صهیونیستی، اعلام کرده است اگر پرونده سران رژیم صهیونیستی در دیوان بین‌المللی دادگستری مطرح شود، این نهاد را با تهدیدهای جدی روبرو خواهد کرد.

ترامپ اعلام کرده است همچنان در کنار اسرائیل در برابر این کارزار حقوقی بین‌المللی ایستاده است و اگر پرونده‌های مربوط به سران و سربازان رژیم صهیونیستی در این نهاد بین المللی باز باشد، این نهاد را تحریم خواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا خواستار مصونیت از پیگرد قانونی علیه ایالات متحده و رژیم صهیونیستی، از همه اتهامات، از جمله لغو اتهامات کنونی علیه سران و تحقیقات احتمالی آینده، شده است.

رئیس جمهور ترامپ این درخواست را به دیوان کیفری بین‌المللی ارسال کرده است و دستور ایجاد تغییراتی در سند تأسیس دیوان را داده است.

به گفته منابع نزدیک به کاخ سفید، ترامپ همچنین تأکید کرده که حاضر نیست شاهد محاکمه سربازان اسرائیلی یا آمریکایی که در خطوط مقدم جنگیده‌اند، در دیوان کیفری بین‌المللی باشد.

کاخ سفید توضیح داد که اگر دادگاه شرایط رئیس جمهور ترامپ را برآورده نکند، تحریم های سنگینی اعمال خواهد شد که به طور قابل توجهی به توانایی دادگاه و قضات آن برای ادامه کار آسیب خواهد رساند.