شناسهٔ خبر: 76221610 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برترین‌ها | لینک خبر

اجرای طرح زوج و فرد از در منزل لغو شد

اجرای طرح زوج و فرد از در منزل لغو شد

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در پایتخت از پنج شنبه ۲۰ آذر خبر داد و گفت: ساعت کاری اصناف طبق روال عادی خواهد بود.

صاحب‌خبر -

ایسنا: دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در پایتخت از پنج شنبه ۲۰ آذر خبر داد و گفت: ساعت کاری اصناف طبق روال عادی خواهد بود. 

63668348

حسن عباس نژاد شامگاه چهارشنبه با اشاره به بررسی‌های انجام‌ شده و بر اساس داده‌های دریافتی از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا از روند کاهشی غلظت آلاینده‌ها در پایتخت خبر داد و اظهار کرد: با توجه به نا پایداری های اخیر نسبت به روزهای گذشته بهبود نسبی در شرایط کیفیت هوا مشاهده می‌شود.

وی ضمن تشکر و قدردانی از همراهی ارزشمند شهروندان در اجرای مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران، افزود: با توجه به بهبود نسبی شاخص ها، مصوبات مربوط به محدودیت زمانی فعالیت اصناف و اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل از پنج شنبه ۲۰ آذر لغو می‌شود.

دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران تأکید کرد: ممنوعیت ورود به محدوده طرح ترافیک تا اطلاع ثانوی همچنان به قوت خود باقی است و از تمامی شهروندان درخواست می شود همچون روزهای گذشته در مدیریت ترددهای شهری همکاری لازم را داشته باشند تا شرایط کیفی هوا به وضعیت پایدارتری برسد.

وی در ادامه از استمرار پایش وضعیت جوی و شرایط آلایندگی خبر داد و عنون کرد: تصمیمات تکمیلی متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.