شناسهٔ خبر: 76219058 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

وادی: مقابل سپاهان نمره قبولی به تیمم می‌دهم

سرمربی تیم والیبال طبیعت اسلامشهر پس از دیدار هفته پنجم با سپاهان با اشاره به میانگین سنی پایین برخی بازیکنان و مصدومیت عناصر باتجربه این تیم، از عملکرد شاگردانش با وجود شکست در این دیدار، ابراز خرسندی کرد.

صاحب‌خبر -

ابراهیم وادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، پیرامون جدال هفته پنجم با سپاهان و شکست 3 بر صفر تیمش در این دیدار گفت: به تیم خوب و کادرفنی مجرب سپاهان این پیروزی را تبریک می‌گویم، اما همانطور که همه مشاهده کردید ما 3 بازیکن نوجوان متولد سال‌های 87 و 88 در تیممان داریم.

در ست اول و دوم جنگنده و پایاپای بازی کردیم و در دست سوم بازیکنان باتجربه سپاهان تعیین‌کننده ظاهر شدند و تیم ما کمی به هم ریخت. تیم‌های جوان مثل تیم ما زمان می‌برد به مرز خودباوری و درخشش برابر تیم‌های پرمهره و قدرتمند مانند سپاهان برسند.

وی افزود: بازی خوب و جنگنده‌ای داشتیم و سپاهان را در دو دست اول تحت فشار قرار دادیم، این که بازی را 3 بر صفر واگذار کردیم‌، مهمترین علتش بازی در خانه حریف و میانگین سنی پایین تیم بوده است و همچنین نتوانستیم از دو نفر از بازیکنان باتجربه که مصدومیت داشتند از ابتدا استفاده کنیم.

سرمربی تیم طبیعت همچنین درباره مسابقات آینده تیمش تصریح کرد: تیم‌ها خوب هستند، ما هم تیم جوان و جویای نامی داریم که در مسابقاتی مانند امروز باید کسب تجربه کنند، هرچند که به نظرم با نمایش امروز نمره قبولی را گرفتیم و رفته رفته به مرز خودباوری خواهیم رسید و در مسابقات بعدی تمام تلاشمان را برای کسب نتایج بهتر انجام خواهیم داد.

انتهای پیام/174