به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی اسکواش کشورمان امروز در نخستین دیدار خود در رقابتهای جام جهانی مقابل ژاپن نتیجه را واگذار کرد. در نخستین دیدار پویا شفیعی مقابل توموتاکا اندو با نتیجه ۳ بر صفر مغلوب شد، اما در مرحله بعد فرشته اقتداری برابر ساتومی واتانابه، نفر ششم جهان از ژاپن به میدان رفت.
به گزارش سایت فدراسیون جهانی اسکواش، اقتداری ۲۶ ساله با عملکرد الهامبخش خود، تنها ۳ امتیاز با ثبت یکی از بزرگترین شگفتیهای تاریخ اسکواش فاصله داشت، بازی را به لرزه درآورد.
وی در گیم نخست مقابل واتانابه ۴ به ۷ نتیجه را واگذار کرد، اما اقتداری با درخشش خود بدون ترس حمله کرد و با دو برد شایسته ۷ بر ۳، برترین بازیکن مسابقات را در حالی که در حال دست و پا زدن بود شکست داد.
اقتداری بازی چهارم را خیلی قبل از اینکه واتانابه آرامش خود را بازیابد، آغاز کرد، اما در نهایت با نتیجه ۷ بر ۴ مغلوب شد. سپس در بازی تعیینکننده، حریف ژاپنی با نتیجه ۷ بر ۱ حریف اقتداری را شکست داد و به سختی با نتیجه ۳ بر ۲ به پیروزی رسید و عملکرد خوب اقتداری مورد تحسین سایت فدراسیون جهانی قرار گرفت.
در بازیهای بعد سپهر اعتماد پور برابر تسوکه ۳ بر صفر مغلوب شد و فاطمه فلاحتی به رغم پیروزی در گیم نخست برابر میدوری کاوا در مجموع با قبول باخت ۳ بر یک میدان را به حریف واگذار کرد.
فردا در ادامه مسابقات تیم کشورمان از ساعت ۱۱ صبح به وقت تهران به مصاف مصر، قهرمان جهان میرود.
انتهای پیام/