شناسهٔ خبر: 76216151 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: خبرنامه دانشجویان ایران | لینک خبر

امیرحسین ثابتی در جمع دانشجویان دانشگاه علم و صنعت مطرح کرد؛

منطق نظام سرمایه‌داری در داخل و خارج یکی است؛ سود خودشان و نابودی دیگران

امیرحسین ثابتی نماینده تهران به مناسبت روز دانشجو به دانشگاه علم و صنعت رفت و به سوالات دانشجویان پاسخ داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیرحسین ثابتی در ابتدای سخنان خود گفت: به خاطر حادثه ۱۶ آذر ۳۲ حتی زمان پهلوی هم روز دانشجو ماهیت ضد امریکایی داشته و این روند بعد انقلاب ضریب گرفت.

ثابتی گفت: اگر شعار مرگ بر امریکا و استکبار خارجی سر میدهیم، یعنی با نظام سرمایه‌داری مبارزه میکنیم که منطقا باید این مبارزه در داخل ادامه دار باشد اما متاسفانه بعضا اینطور نیست و خودمان یک ساز و کار کاپیتالیستی در داخل درست کرده‌ایم که یک مصداقش بانکهای خصوصی اند.

وی افزود: باید اقتصاد ایران از چنگ بانکهای خصوصی که نماد نظام هار سرمایه‌داری هستند آزاد شوند و انحلال بانک آینده فقط یک شروع بود و باید سراغ تک تک این بانکها رفت. لذا اگر مرگ بر امریکا میگوییم باید مرگ بر بانکهای خصوصی نیز بگوییم چون منطق هر دوی آنها استکباری است و بر اساس سود خودشان و نابودی دیگران بنا شده‌اند.

ثابتی همچنین به برخی دیگر از مصادیق استکبار داخلی اشاره کرد و گفت: اینکه فردی مثل سریع القلم که سالها مشاور روحانی بود میگوید نباید کسی غیر طبقات متوسط به بالا وزیر شود، نشان میدهد که مناسبات استعماری در ذهن غربگرایان ایرانی جا افتاده وبرای حذف توده‌های مردم از حکمرانی مصمم هستند.

وی در پایان گفت: جریان دانشجویی باید نسبت به مبارزه با استکبار داخلی فعالتر شود چون مطالبه بالاخره نتیجه میدهد.