شناسهٔ خبر: 76214304 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

اسارت ۸۰۰۰ نظامی سابق سوریه در زندان‌های جولانی

کارشناس امور خاورمیانه از اوضاع امنیتی نامطلوب و تداوم سرکوب‌ها در سوریه توسط عناصر جولانی خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از المعلومه، سماهر الخطیب کارشناس امور خاورمیانه در سخنانی، اظهار داشت: مسیری که سوریه تحت حاکمیت جولانی با حمایت خارجی‌ها در پیش گرفته خطرناک است.

وی اضافه کرد: ما شاهد تداوم تجاوزات و بازداشت‌های بی دلیل در سوریه هستیم که باعث شده این کشور تبدیل به عرصه‌ای برای تقسیم مناطق نفوذ میان طرف‌های بین المللی شود.

الخطیب تصریح کرد: حاکمیت جولانی با تفکرات نژادپرستانه شکاف‌های داخلی در سوریه را تشدید کرده و نقشه تجزیه جدیدی را با دست‌های «اسرائیل» برای این کشور ترسیم کرده است. بیش از هشت هزار نظامی سابق سوریه در زندان‌های جولانی حضور دارند.

وی بیان کرد: طی روز‌های آتی شاهد تشدید تحرکات مردمی خواهیم بود و این مرحله بسیار خطرناک ممکن است سوریه را در برابر شرایط غیر قابل بازگشت قرار دهد.

انتهای پیام/ ۱۳۴