شناسهٔ خبر: 76213975 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

حضرتی:

محدودیت واتساپ و بخش‌هایی از یوتیوب در دانشگاه‌ها به‌زودی برداشته می‌شود

صاحب‌خبر -

حضرتی در حاشیه جلسه هیئت وزیران گفت دولت در هفته‌های اخیر جلسات متعددی با شورای عالی فضای مجازی و همچنین سطوح عالی تصمیم‌گیری برگزار کرده تا چرایی و استمرار فیلترینگ به صورت شفاف بررسی و توضیح داده شود.

او با اشاره به اینکه حدود ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند، تأکید کرد: این وضعیت علاوه بر دسترسی مردم به همان محتوایی که حامیان فیلترینگ نگران آن هستند، مشکلات جدی فنی برای شبکه مخابراتی و تبعات اقتصادی و امنیتی به همراه دارد.

حضرتی توضیح داد در یکی از جلسات اخیر، پس از بحث‌های مفصل، جمع‌بندی اولیه این بود که محدودیت واتساپ و بخشی از خدمات گوگل رفع شود و دسترسی به یوتیوب نیز در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی تا حدی امکان‌پذیر شود، اما درباره دیگر پلتفرم‌ها همچنان مقاومت وجود دارد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اختلاف‌نظر میان اعضای حقیقی شورای عالی فضای مجازی یکی از موانع تصمیم‌گیری نهایی است، ابراز امیدواری کرد طی یک ماه آینده خبرهای مثبت‌تری در این زمینه اعلام شود. به گفته او، دولت به دنبال تنش یا درگیری نیست و رئیس‌جمهور تلاش دارد با گفت‌وگوی مستمر و اقناع طرفین، راه‌حلی منطقی و کم‌هزینه پیدا کند تا مردم بیش از این تحت فشار محدودیت‌های اینترنتی قرار نگیرند.