شناسهٔ خبر: 76200375 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نتیجه مساوی حق گل گهر نبود

سرمربی گل‌گهر سیرجان پس از تساوی تیمش مقابل شمس‌آذر قزوین، از عملکرد شاگردانش دفاع کرد و در عین حال انتقاداتی جدی نسبت به نحوه مدیریت وقت‌های تلف‌شده توسط داوران مطرح کرد. 

صاحب‌خبر -
نتیجه مساوی حق گل گهر نبود
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین؛ سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان هم پس از تساوی تیمش مقابل شمس آذر قزوین گفت: علی رغم عملکرد خوب تیم، نتیجه به‌دست‌آمده منصفانه نبود.
 
مهدی تارتار افزود: بازیکن جوان ما، پوریا شهرآبادی، فرصت‌های خوبی داشت و عملکردش قابل‌تحسین بود.
 
او اضافه کرد: پس از اینکه تیم حریف ۱۰ نفره شد، طبیعی بود فضا‌ها بسته‌تر و کار برای ما سخت‌تر شود، در چنین وضعیتی باید از تک‌موقعیت‌ها استفاده کرد و خوشبختانه توانستیم روی یکی از آنها به گل برسیم.
 
تارتار درباره گل خورده تیمش گفت: می‌دانستیم تیم شمس آذر روی ضربات ایستگاهی و پرتاب‌های اوت تاکتیک‌های خاصی دارد، اما متأسفانه بازیکنی که مسئول مهار آن حریف بود غفلت کرد و خیلی زود گل خوردیم و بعد از آن هم سعی کردیم چند موقعیت نصفه‌ونیمه بسازیم ولی وقتی تیم حریف عقب می‌نشیند، کار بسیار دشوار می‌شود.