شناسهٔ خبر: 76200329 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: شفقنا | لینک خبر

ارتباط میلیون‌ها کودک و نوجوان استرالیایی با رسانه‌های اجتماعی قطع شد

صاحب‌خبر -

شفقنا- میلیون‌ها کودک و نوجوان با آغاز اولین ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی در جهان در استرالیا، دسترسی به حساب‌های کاربری خود را از دست دادند و در شب سال نو هیچ دسترسی به شبکه‌های اجتماعی نخواهند داشت.

به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ گاردین نوشت: استرالیا برای اولین بار در جهان، ممنوعیتی را برای کاربران زیر ۱۶ سال در رسانه‌های اجتماعی وضع کرده است که باعث شده میلیون‌ها کودک و نوجوان دسترسی به حساب‌های کاربری خود را از دست بدهند.

فیس‌بوک، اینستاگرام، Threads، X، یوتیوب، اسنپ‌چت، ردیت، کیک، توییچ و تیک‌تاک از روز چهارشنبه به وقت استرالیا اقداماتی را برای حذف حساب‌های کاربری کاربران زیر ۱۶ سال در استرالیا و جلوگیری از ثبت حساب‌های جدید توسط این نوجوانان انجام خواهند داد.

پلتفرم‌هایی که این قانون را رعایت نکنند، با جریمه‌هایی تا سقف ۴۹.۵ میلیون دلار مواجه خواهند شد. تمام پلتفرم‌های فهرست‌شده به جز X تا روز سه‌شنبه تأیید کرده‌اند که از این ممنوعیت پیروی خواهند کرد.

کودکان چند هفته گذشته را صرف بررسی‌های سنی، رد و بدل کردن شماره تلفن و آماده شدن برای غیرفعال شدن حساب‌هایشان کرده بودند. دولت استرالیا هم اعلام کرده انتظار ندارد همه چیز از روز اول بدون نقص برگزار شود.

با اینکه این ممنوعیت باعث پریشانی نوجوانان استرالیایی شده اما توجه جهانی را به خود جلب کرده است، به طوریکه چندین کشور از جمله مالزی، دانمارک و نروژ اعلام کرده‌اند که چنین ممنوعیتی را وضع خواهند کرد. اتحادیه اروپا قطعنامه‌ای را برای وضع محدودیت‌های مشابه تصویب کرده در حالی که سخنگوی دولت بریتانیا گفته که «از نزدیک رویکرد استرالیا در مورد محدودیت‌های سنی را زیر نظر دارد».

این خبر را در گاردین ببینید