شناسهٔ خبر: 76196791 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

استقبال از طرح‌ها و رویدادهای بین‌المللی در حوزه دفاع مقدس

مدیرعامل ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، در نشست هم‌اندیشی با رؤسای انجمن‌های دوستی تأکید کرد: ما از هر طرح و رویداد بین‌المللی در حوزه دفاع مقدس استقبال می‌کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش شهرآرانیوز، نشست هم‌اندیشی مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با رؤسای انجمن‌های دوستی کشور‌های مختلف، امروز (۱۸ آذر ۱۴۰۴) با حضور رؤسای انجمن‌های دوستی ایران و کشور‌های آلمان، مالزی، نیجریه، آرژانتین، بلغارستان، پرتغال، گینه‌بیسائو، اوگاندا و مسئولانی از وزارت امور خارجه و با محوریت بررسی ظرفیت‌های مشترک فرهنگی و گسترش همکاری‌های بین‌المللی برگزار شد.

مدیرعامل ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، در این نشست با تأکید بر ضرورت تقویت دیپلماسی فرهنگی، اظهار داشت: این موزه، یک موزه ملی است و ارتباط منطقی، معنادار و فعال با ملل مختلف دنیا در دستور کار آن قرار دارد.

سردار مهدی امیریان ادامه داد: بسیاری از اقدامات فرهنگی در قالب نهاد‌های دولتی ممکن نیست و نقش انجمن‌های دوستی در تسهیل‌گری روابط بسیار حیاتی است.

وی سپس با اشاره به منطق انسان‌محور دفاع مقدس عنوان کرد: دفاع مقدس به دلیل مبنای خود، همواره وحدت‌آفرین بوده و این منطق که بر عدم سلطه‌پذیری و احقاق حق استوار است، قابل انتقال به ملت‌های مختلف جهان است؛ چراکه هیچ‌کس زیر بار ستم نمی‌رود.

سردار امیریان همچنین با اشاره به برنامه‌های بین‌المللی موزه گفت: با کشور‌هایی که روابط دیپلماتیک و فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران دارند، طرح‌ها و رویداد‌های مشترکی تعریف شده است؛ از برگزاری برنامه‌های فرهنگی و بازدید‌های ویژه اتباع تا اجرای مراسم‌های مشترک در هفته‌های فرهنگی کشورها. ما از هر طرح و رویداد بین‌المللی در حوزه دفاع مقدس استقبال می‌کنیم.