شناسهٔ خبر: 76193629 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت راه و شهرسازی | لینک خبر

از ابتدای امسال تاکنون انجام شد؛

اجرای ۳۱۰ کیلومتر خطکشی در محورهای سقز/ تسطیح ۹۰ کیلومتر از راه های روستایی شهرستان

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سقز از اجرای ۳۱۰ کیلومتر خط کشی در محورهای شهرستان , تسطیح و رگلاژ ۹۰ کیلومتر راه روستایی از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی(کردستان), محسن ابن‌عباس رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سقز اظهار داشت: به‌منظور افزایش ایمنی و هدایت بصری رانندگان، ۱۶۵ کیلومتر از راه‌های اصلی، ۳۹ کیلومتر از راه‌های فرعی و ۱۰۶ کیلومتر از راه‌های روستایی خط‌کشی شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر تسطیح, رگلاژ, شن ریزی و تعریض محورهای روستایی به طول ۹۰ کیلومتر, با اعتباری معادل ۳۳۵ میلیارد ریال شش کیلومتر راه روستایی توسط پیمانکار آسفالت شد.

ابن‌عباس همچنین ضمن اشاره به لکه گیری محورهای اصلی و فرعی با ۴۸۰ تن آسفالت گرم گفت: با ۴۹۰ میلیارد ریال نیز بصورت پیمانی راه های اصلی به طول ۲۲/۲ کیلومتر عملیات آسفالت صورت گرفت.

وی اقدامات ایمن سازی محورهای شهرستان را شامل؛ بهسازی و ایمن‌سازی ۵ نقطه حادثه‌خیز در محورهای اصلی و فرعی (تعریض پیچ‌های حادثه‌خیز), ایمن‌سازی ۲ کیلومتر از راه اصلی با نصب نیوجرسی, ایمن‌سازی ۶ کیلومتر از راه اصلی با اجرای هره خاکی بازسازی و نگهداری علائم و بازسازی، رنگ‌آمیزی و تعمیر تابلو و علائم محور سقز–دیواندره (باند رفت و برگشت) به طول ۹۰ کیلومتر لکه گیری عنوان کرد.

رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سقز در پایان خاطرنشان کرد؛ در حال حاضر، ۳.۳ کیلومتر از کیلومتر ۱۴ باند رفت محور سقز – دیواندره در حال اجرای عملیات روکش آسفالت است و این پروژه نیز با هدف ارتقای کیفیت مسیر و افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای در حال تکمیل شدن است.