شناسهٔ خبر: 76192643 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

بازداشت پزشک جراح قلابی با ۵۰ شاکی و انتشار چهره بدون پوشش

رئیس پلیس فتا پایتخت از دستگیری فردی خبر داد که با مدرک دیپلم، جراحی زیبایی انجام می‌داد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار داوود معظمی گودرزی با اشاره به دو پرونده اخیر گفت: در هفته‌های اخیر همکارانم موفق به دستگیری یک کلاهبردار سایبری و یک پزشک‌نما شدند.
وی افزود: اخیرا متهمی دستگیر شد که مدرک دیپلم داشت، اما کار طبابت و جراحی انجام می‌داد از آنجا که تبليغات گسترده‌ای هم انجام داده بود  بیش از ۵۰ نفر شاکی دارد.
رئیس پلیس فتا پایتخت ادامه داد: متاسفانه برخی پزشکان نیز ابزار این آدم شده بودند و از اسم و مهر آنها سوءاستفاده شده بود که پروانه طبابت آنها نیز مادام العمر باطل شد. همچنین در این پرونده، چند نفر پزشک و چند بیمارستان نیز مورد بازجویی و بررسی قرار گرفتند.
معظمی گودرزی گفت: علت انتشار بدون پوشش او نیز برای شناسایی سایر شاکیان بوده است.
وی درباره تبلیغات پزشکی در فضای مجازی هشدار داد که بیشتر این پیج‌ها دلّال بیمار هستند و از هویت پزشکان سوءاستفاده کرده و افراد را به مطب‌های زیرزمینی سوق می‌دهند که باید مردم به این مسائل توجه کنند.
 
<div id="video-display-embed-code_55609613"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/5650268/55609613?width=600&height=350"></script></div>